Értékelés - Colleen Hoover: Maybe Someday - Egy nap talán

2018. január 11., csütörtök


Sziasztok!

Ma ismételten Colleen Hoover csodálatos, reménnyel és szerelemmel teli világába kalauzolunk el bennetek! Kívánjuk hogy e csodás történet olvasása közben ti is érzelmek teljes skáláját érezzétek át. Mert ti is tudjátok egy nap talán...



Fülszöveg

„Egy ​mindent elsöprő szerelem csodás, mégis valószerű rajza. Csupa érzelem, csupa bonyodalom.” – Tracey Garvis Graves, New York Times bestsellerszerző

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

„Csodálatos lelkek. Csodálatos dalok. Csodálatos történet.” – GwendolynGrace, LibraryThing

„Egyedi, más, mint a többi… ne habozz, olvasd el!” – Tamara Webber, New York Times bestsellerszerző, az Egyszeregy írója

Kikyo értékelése

Nem tudom, hogy képes egy ember ennyi különböző élethelyzetet ennyire valósághűen ábrázolni, mint ahogy Colleen Hoover teszi. Azt hiszem, nélküle sokkal szegényebb lenne a világ. Az Egy nap talán… arra csak egy szó van: GYÖNYÖRŰ!!! Csupa nagybetűvel. Szerettem Sydney-t és szerettem Ridge-t. Mindketten csodálatos emberek, akik megérdemlik a boldogságot. Számomra ők az élő példája annak, hogy mindenkinek megvan a maga társa, akit a Sors neki szánt. Együtt gyötrődtem velük a nehéz pillanatokban, és együtt voltam velük boldog. Mielőtt azonban elkezded a könyvet, fogadj el egy tanácsot! Csak akkor állj neki, ha tudod, hogy nem kell megszakítanod az olvasást, mert hidd el nekem, a „külvilág” látja kárát. És a végeredmény: egy újabb megélt élet és sok-sok telesírt zsebkendő.

Kedvenc szereplő: Ridge
Kedvenc jelenet: Az első lapjaitól csupa kedvenc. Talán az egyik legmeghatározóbb az volt , amikor Ridge az erkélyről észrevette, hogy Sydney énekel az általa játszott dallamra.
Értékelés: 

Genevieve értékelése

Hiszem, hogy az életben találkozunk néha olyanokkal, akiknek a lelke teljesen kompatibilis a miénkkel. Egyesek lelki társaknak nevezik őket, míg mások igaz szerelemnek.

Colleen Hoover ismét egy tökéletesen szívfájdító, csodálatos és lebilincselő történettel ajándékozott meg bennünket. A karakterek ennél szerethetőbbek és valóságosabbak már nem is lehetnének. Mindannyian csodálatosak. Warren az örökké viccelődő ámde igaz barát. Maggie a világon a második legerősebb nő akit megismertem Kate-t a Brigh Sideból senki sem tudja felülmúlni! Sydney és Ridge, nos ők pedig, nem is igazán tudom hogyan fejezzem ki magam. Ennyire őszinte és tiszta, szívbemarkoló, pusztító és mindent felvirágoztató kapcsolattal nem biztos hogy mégegyszer találkozhatsz! Hogy miért írom ezt? Olvassátok el ti is megértitek!

Kedvenc szereplő: természetes Ridge
Kedvenc jelenet: az első, Ridge szobájában töltött pillanat
Értékelésem: 

Kedvenc idézeteink:

"De kérlek, ne hidd, hogy ez bármit levon abból, amit irántad érzek. Sosem gondoltam volna, hogy egynél több embert is lehet ilyen őszintén szeretni, de te ráébresztettél, mekkorát tévedtem."

"A művészet önkifejezés, ami nem egyenlő a tettel, még ha néha annak érződik is. A dalszövegírás nem ugyanaz, mintha szerelmet vállánál valakinek. Vagy mégis?"

"Ha egy rossz időszakomban hallgatok valamit, és utána később újra bekapcsolom, egyből előjönnek a hozzá kötődő érzések. Vannak dalok, amiket régebben imádtam, de ma már inkább kerülöm őket, mert olyan emlékeket hoznak vissza, amiket nem akarok újra átélni." (ú=u)

"Eltitkoljuk az érzéseinket azok elől, akiknek a leginkább meg kellene mutatnunk. Úgy rejtegetjük őket, mintha bármi szégyellni való lenne a természetes reakciókban."

"Két zavarodott lélek, akik remegve várják az elkerülhetetlen búcsút. "

"Nem tudta megvédeni attól a felismerésl, hogy nem mi döntjük el, kibe szeretünk bele. Csak azt tudjuk eldönteni, kivel maradunk együtt."




Köszönjük hogy elolvastátok!
Genevieve és Kikyo

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co