Értékelés - Penelope Ward: Jake Undone - Jake megadja magát

2018. január 9., kedd


Sziasztok!

Ma Penelope Ward: Jake megadja magát hazánkban megjelent második könyvének értékelését hozza el nektek Coeur, bár szerinte egyáltalán nem adja meg magát, kitart a végsőkig. Fogadjátok sok szeretettel Jaket, mert minden nő megérdemel egy olyan férfit mint Ő! 





Fülszöveg

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz!

Nina ​Kennedy éli az életét… de valójában nem… mindaddig, míg minden meg nem változik.

Repülőgépek, vonatok, magas terek… Nina mindentől fél. Valójában nem lép ki a komfortzónájából, napjait az irracionális félelmei és fóbiái irányítják. Amikor Brooklynba költözik, hogy elkezdhesse ápolói felsőfokú tanulmányait, élete 180 fokos fordulatot vesz, mert akaratlan, de intenzív vonzalmat érez bámulatos lakótársa, egy agyontetovált, agyonpiercingelt pasas iránt, aki egyben az egyik legokosabb ember is, akivel valaha találkozott.

Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív rejtőzik. Feladatának érzi, hogy megváltoztassa Nina életfelfogását. Amikor Jake beleegyezik, hogy korrepetálja Ninát, alkut kötnek, de a tétek magasak, hisz arra kényszeríti a lányt, hogy szembenézzen a démonaival. Arra azonban még ő sem nem számított, hogy a tanítás alatt szerelembe esik.

Amit Nina nem vesz észre, az az, hogy Jake a saját poklát járja. Vajon szerelmük túléli-e a bombát, amit Jake rádob?

Coeur értékelése

Ez a második könyv, amit Penelope Ward-tól olvastam. Az első a Legdrágább mostohabátyám, csillagos 5!!! Szóval nem volt nehéz rávenni magam az írónő újabb történetére.
Úgy gondoltam, megint egy könnyű, szórakoztató történetet kapok. És ez így is volt, annak ellenére, hogy komoly veszteségekről, fóbiákról, betegségekről szól a könyv. Persze emellett romantikáról, szerelemről, erotikáról is. Pirulósok vigyázat!!
Nina alakjának megformálásához igazán nem kellett sokat kutatnia az írónőnek, hiszen szinte minden lány, nő ilyen: önmagában bizonytalan, saját értékeit nem ismerő, tépődő... Szerencsére Nina megismerkedik Jake- kel, aki elfogadja, és segíti őt; nem is tudva, hogy Jake is megmentésre szorult.
Érzelem gazdag, lendületes történet, melynek tanulsága talán az, hogy ne a jövőtől való félelem alakítsa az életünket, hanem a lehetőségekhez képest a legjobban éljük meg a jelent.

Ui.: Nem értem a könyv címét. Számomra :Jake nem adja fel- lenne az igazi, de döntsétek el ti...

Coeur kedvenc jelenetem: Jake és Nina a liftben
Coeur kedvenc szereplője: naná, hogy Jake! Aki megküzd a nehézségekkel és végtelenül elkötelezett, ettől igazi férfi! Minden nőnek járna egy Jake!
Értékelés csillagokban: 


Köszönöm hogy elolvastátok!
Coeur 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co