Értékelés - Jennifer Probst Milliárdos feleségek

2018. április 16., hétfő






Sziasztok!

Megérkeztünk nyereményjáték hetünk első állomásával, ezúttal Jennifer Probst kalauzol el bennünket Coeur társaságában a romantika világába.


Bocs Genevieve, de elkövetem azt a főbenjáró bűnt, hogy egyszerre írok a három könyvről. Teszem ezt azért, mert bár szeretek a könyvek elolvasához kedvet csinálni egy-egy értékéléssel, de még jobban szeretek olvasni! 
Ezt a három könyvet három egymás utáni napon olvastam el, és bár Genevieve felhívta rá a figyelmemet, hogy olvasás után rögtön írjak értékelést, én inkább elolvastam a következő részeket. Mea culpa...
Szóval: mindhárom történet egy-egy szerelemről, házasságról szól, melyet a főszereplő csajok egy kis szerelmi bűbájjal próbálnak kicsikarni a sorstól. (Pontos leírást a könyvekben találhatod, már csak ezért is érdemes elolvasni őket.)

1. Az Érdekházasság főszereplője Alexa. Meleg szívű állatbarát, egy könyvesbolt büszke tulajdonosa, aki maga is verseket ír és a velejéig romantikus, mégis érdekházasságot köt, hogy szülei házáról levetesse a jelzálogot. És nem is akárkivel! Barátnőjének Maggienek bátyjával, Nick-kel, aki egyben gyermekkori szerelme. Nick annak idején visszautasította a lány érdeklődését, és az előtte álló rossz példákból okulva egyáltalán nem szándékozik elköteleződni, de csak úgy kaphatja meg az örökségét, ha sürgősen megnősül. Tehát teljesen üzleti alapon, a kölcsönös haszon érdekében házasságot kötnek. Az üzlet az üzlet, minek kevernék bele az érzelmeket. Hiszen csak egy évet kell kibírniuk, de ez nem lehet nehéz! Vagy mégis?!

Kedvenc szereplőm Alexa 4 éves unokahúga. Imádtam, ahogy palira vette Nicket.

2. A Trükkös házasságban Maggie kerül a középpontba, ő lesz a főszereplő. És nem hiányozhat természetesen mellőle a sármos szívtipró, Michael Conte, aki ezzel a névvel mi más is lehetne, mint egy olasz grófi család sarja. Egy olasz családé, melyben az ősi hagyományok szerint először az elsőszülött fiúnak kell megnősülnie, csak aztán mehetnek férjhez a lányok. Így Michael, hogy húga férjhez mehessen, eljátssza, hogy már nős. Álfeleségként a szinte család nélkül felnövő, szókimondó, tűzről pattant Maggie, aki mellesleg félpucér pasikat fotóz - a fene a jó dolgát :) -, belecsöppen egy hamisítatlan olasz familiába. Mihez kezdjen a sok  új "rokonnal", az éles szemű anyóssal? És nem utolsó sorban, mihez kezdjen az ember lánya, ha teste nem akar engedelmeskedni az eszének?!

Kedvenc szereplőm természetesen a minden szálat kézben tartó Conte mama.

Talán egyetlen kritika a könyvhöz: én egyáltalán nem olyannak képzeltem el Michaelt, mint a borítón lévő pasi.f

3. Végül az Elhibázott házasság Michael húgának, Carinának a szerelmi varázslatával kezdődik. Carina legfiatalabb húgként több törődésben részesül, mint amit kellemesnek érezne. Mindentől óvják, mindig megmondják vagy épp előírják neki, mit tanuljon, mivel foglakozzon, kivel járhat, kivel nem...Senki sem kezeli felnőtt nőként, főként nem Maximus Gray, bátyja barátja, akibe mellesleg gyermekkora óta reménytelenül szerelmes. Mindezt csak még nehezebbé teszi az a tény, hogy Max mellett kell gyakornokoskodnia. De mégis, kinek az életét kellene élnie? Van-e elég ereje és önbizalma, hogy megvalósítsa álmait? Ki tud-e törni a ráerőszakolt, előre elrendeltetett jövőből? És mibe kerül egy egyéjszakás kaland?

Kedvenc szereplőm újból Conte mama, aki előző életében biztosan kerítőnő volt:))

Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket a könyvek iránt. Ha belekezdtek, titeket is magával ragadnak a történetek, hisz mindhárom  fordulatokban gazdag, tele jól kidolgozott, szerethető karakterekkel, humorral, feszültséggel, finom erotikával. Mindegyik kellemes kikapcsolódást nyújt. 
És még az is lehet, hogy neked is bejön a szerelmi bűbáj kedves leendő olvasó! :))

Értékelésem mindhárom könyvre: 5-5-5 csillag.



Megfejtéseiteket a gcksbookreviewblog@gmail.com címre várjuk!

Köszönöm
Coeur

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co