GenEverglow - "Collab" Project Vol. 1. - Karakterinterjú / Interview with characters of The Elite King's Club

2018. április 4., szerda




Sziasztok!

Megérkeztünk Amo Jones The Silver Swan hetünk következő állomásával, ahol Madison-t és Bishop-ot ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről.

(forrás)
-Madi, bemutatkoznál nekünk? Szigorúan csak a formalitás miatt. Genevieve és én jól ismerünk téged, ám a magyar olvasók kevésbé.  
- Milyen hely az a Magyarország, ahol még nem hallottak Madison Montgomery-ről? Pedig a hírnevem mindenhol megelőz...bár néha jobb szeretnék tényleg egy átlagos lány lenni, nem azzal a súllyal élni, mint amit cipelek a hátamon. A családomat felvetette a pénz, mindent megkaptam, amit kiejtettem a számon - amíg egy a családunkat érintő tragédia során városról-városra nem kellett költöznünk, így kötöttem ki a Riverside-i gazdag gyerekek világában. Cirkusz-cirkusz hátán, titokzatos eltűnések, rejtélyes esetek, 10 szekrényajtó...félek, ezt mégsem kellett volna bevállalnom. De ahogy szokták mondani, mindenkit elér a végzete egyszer...  


- Milyen a társasági életed?  
Nem vagyok az a társasági ember, csak figyelmeztetlek. Inkább amolyan magányos típus vagyok. De azt hiszem, ez érthető, hiszen pontosan tudjátok ti is, mi lett a legutóbbi összejövetelből is.  Barátkozni sem nagyon szeretek, de aki mégis kitart, és tényleg komolyan akar valamit tőlem, azt nagyon megbecsülöm. Amúgy pontosan elég, amikor Nate medencepartikat tart ebben a házban, és magával hoz minden olyan mozgó lényt, akinek melle és puncija van, meg az őrült haverjait is. De ahogy néznek...szerintem ezek rejtegetnek valamit. De ne csak bámuljatok, segítsetek kideríteni, mert erős a gyanúm, hogy én ehhez kevés leszek...




- Mit gondolsz a Riverside Előkészítő Akadémiáról? 
- Mindenki furcsa ebben az iskolában. Ez a hangulat, ezek a falak...mintha titkolnának valamit, mintha minden diáknak ebben az iskolában lenne valami háttérélete is...de lehet, hogy csak én viszem túlzásba az "új lány" szerepét, és az aggódást. Bár azt elismerem, vannak eléggé érdekes alakok, és itt nem csak néhány olyan lányra gondolok, akik szeretik magukat...khm, nos, kelletni az Akadémia nagymenőinél. De ha már nagymenők...ismeritek a hatodik érzékszervet, az intuíciót? Nekem nem kell ezt bemutatni, mert minden alkalommal, amikor az ebédlőben ülünk, vagy otthon vagyunk, és megjelennek Nate haverjai, esküszöm, olyan érzésem támad, mintha valaki figyelne. Kezdek félni ettől az iskolától - bár kívülről mindig azt kell mutatnom, hogy tökös csaj vagyok. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a kétes hírnevem nem mindenkit fog elriasztani, és én lepődtem meg a legjobban, amikor Tate egyszer csak ott termett mellettem, ráadásul fel is ajánlotta, hogy barátkozzunk. Biztosan meglátta, hogy a hírnevem ellenére én se vagyok más, mint a többi, átlagos lány. Igaz?


- Mit utálsz a legjobban? 

- Nem leszek túl népszerű a hozzám hasonló lányok körében, ezt már most látom. Ugyanis amit én a legjobban utálok, az a vásárlás. Ötletem sincs, hogy mit tudnak egy ruhaboltban órákig válogatni, keresgélni, ehh. Bár ti ketten, Genevieve és Everglow, már most is szimpatikusak vagytok, mert mintha azt mondtátok volna, hogy ti sem szerettek vásárolni...és hogy mit csinálok vásárlás helyett? Khm, vannak itt könyvtárba járók? Királyság. Én a könyvek illatát, a könyvtárat szeretem nagyon. Amúgy most nagyon felkeltette egy könyv az érdeklődésemet, de olyan szinten vonz magához...na de miről is beszélek?! Biztos vagyok benne, hogy ti is ismeritek az érzést, amikor egy könyv ki sem akar szakadni a kezetekből. Van abban a könyvben valami, valami...furcsa. Az interjú után vissza is megyek, és újra megnézem. Visszatérve a kérdésre, hogy mit utálok a legjobban...Bishop. Irritáló s*ggfej, és szörnyen el van szállva magától. Azt hiszi, mindenkit megkaphat, akit csak akar. De majd kiszúrok vele. Azt említettem már, milyen gyönyörű, csókolnivaló a szája, a testén pedig legszívesebben végighúznám a nyelvemet?


- Milyen műfajú könyveket szeretsz? 

- Általában disztópia vagy vámpír szerelem témájú könyveket olvasok. Bár van egy könyv az iskolai könyvtárban amit nem tudok kiverni a fejemből, elemi szinten vonz magához.


- Mi a varázsa annak a rejtélyes könyvnek? 

- Őszintén? Nem tudom elmondani. Ötletem sincs.


- Mit érzel Bishoppal kapcsolatban? 

- A szemei lyukat égetnek a koponyámban, és srácok, közben végig kurva nyugodtnak látszik. Általánosságban a kisugárzásától futhatnékom támad. Egy kobrára emlékeztet. Csendes, halálos, így csak találgathatok milyen lehet a harapása.


- Úgy vesszük észre, sok dolog zavar téged a viselkedésében...

- Sok? Minden. Azt hiszi, hogy csak hátradőlök, és hagyom hogy úgy viselkedjen velem, mintha az ő kis játékszere lennék. Persze én is csak nőből vagyok összerakva, és pontosan tudom, milyen az, amikor a nő legszívesebben a férfi ölébe pattanna, és leszaggatná róla az utolsó ruhadarabot is...átkozott hormonok, huh. Ráadásul nem elég belőle egy, ááá, dehogy. Bishopon kívül van még 9 másik, ugyanilyen márványtesttel és pokolszexi kinézettel. Viszont egy dolog a kinézetük, másik pedig a viselkedésük. Mintha mindegyik lyukat akarna égetni a tarkómba - főleg Bishop. Általánosságban a kisugárzásától futhatnékom támad. Egy kobrára emlékeztet, csendes, halálos, és bármikor megmarhatja az embert...


- Na jó, de csak éreztél valamit, amikor...

Amikor? Mondd ki.
- Hát legyen...szóval mit éreztél, amikor megcsókolt? 
- Azon kívül, hogy kegyetlenül féltem? Drága Everglow, mivel te is olvastad a sztorinkat, amit Amo írt, pontosan tudod, mi történt a csókunk előtt. Csak képzeld magad a helyembe. 10 szekrényajtó, és vagyok én, a gyenge kis virágszál...viszont a naivitásomért szívesen adnék az akkori énemnek egy szép nagy pofont. Most már nem tudná velem ezt eljátszani senki, mert én vagyok a méhkirálynő...


- Nem, köszönöm, semmi kedvem hozzá, hogy engem is...de az a csók rendesen megremegtette a pillangóinkat. Hát a tieidet? 
- A rohadt szemétláda megcsókolt, mikor annyira féltem...így visszagondolva azonban már akkor is volt valami különös abban a csókban. Nem is tudom...vágy? Vagy félelem valami miatt? Annyi biztos, nem azért tette azt, amit tett, mert parancsolták neki, vagy kényszerhelyzet miatt, hanem...hanem mert ő akarta így. Csak azt nem tudom, mitől akart megvédeni az a jóember, ha közben ő okozta nekem a legtöbb szívfájdalmat, bánatot...sosem felejtem el, amikor a kocsiban ültünk, és megkérdeztem tőle, hogy miért teszi ezt, miért bánt folyton, ő pedig azt mondta, azért, mert ha törött valaki, túléli ezt a kibaszott életet...


(forrás)
Would you introduce us, Madi? It's just a formality. Everglow and me are know who you are but the Hungarian readers aren't.
How have you never heard of Madison Montgomery? My reputation everywhere precedes...though sometimes I'd really like to be an average girl, not to live with the weight I wear on my back. My family have got a lot of money and I've got everything what I said - while one of the family affecting tragedy during from town to town no we had to move, so I ended up in riverside to the rich kids in the world. Circus-circus back, mysterious disappearances, mysterious cases, 10 muscular man. I'm afraid I don't have to take. But as they say, everyone reaches her destiny once.

What the kind of your socializing?
I’m not good with people, just giving you a warning. I’m more the loner type, but I think that's understandable, because it is precisely you know, what happened to the last gathering of. I don't like to be friends, but who nonetheless hold, and you really want something from me, I really appreciate it. By the way, exactly enough when nate's pool party at this house, and with all moving creatures, who has breasts and a vagina, and your crazy buddies. But as they look... I think they're hiding something. But don't just look at it, help me find out because I have a strong suspicion that I will be few in this.


What do you think about the Riverside Preparatory Academy?
Everyone is weird at this school. This feeling, these walls...It's like a secret of something like every student in this school would be someone background his life, too. But maybe that's just me I'm taking too far the new girl's role, and the concern. Although I admit there are pretty interesting figures, and here I am not just a few girls who love themselves. And everyone just hit the hot shots of Academy. But when we talk about these hot shots. Do you know the sixth sense, intuition? I don't need to introduce, because every time when we sit in the dining room or at home and come with nate's friends, I swear I feel like someone is watching. I'm afraid of this school - but from the outside I always have to show that I'm a strong girl. I don't think I have the dubious reputation not everyone will be deterred, and I was more surprised than me, when tate suddenly there it was beside me, and offered to make friends. I'm sure he saw that despite my reputation I'm no different than the other average girl. Right?

What do you hate the most?
I see that I will not be popular with girls like me, because I hate shopping. I have no idea why the other girls are looking for hours in a shop? As if you did not want to go shopping, what are you doing instead of shopping? There are library folks? That's fantastic. I really like the smell of books. I really care about a book, as if to attract me. I'm sure you know the feeling when a book didn't want to get out of the ground. Such a strange book. Returning to the question of what I hate the most...He's name is Bishop. He is an irritating asshole who is very excited about himself. He thinks he gets everyone. I'll cover it with him. and did I mention how beautiful he is, kiss to the mouth of the body and I pull my tongue?


What genre of books do you like?
 I usually reading distopian stories, or vampire romances.


What's your fascination with that particular book?
Honestly?I couldn’t tell you. No idea.


What do you feel about Bishop?
His eyes burn into my skull, and if guys had a resting bitch face, then that would be it. Personality in general would make you want to run. He reminds me of a king cobra. Silent, deadly, and leaving you guessing about what lies beneath his bite.


Okay, but you certainly felt something when he....
When? Say it loud.
Okay, so how did you feel when he kissed you?
Besides, how cruelly I was afraid? Dear Everglow, since you have read our story as Amo wrote, you know exactly what happened before our kiss...Imagine yourself in my position. 10 wardrobe door, and I, the weak little flower. However, in exchange for my naivety, I would be happy to give my soul a nice big slap. Now,  nobody can't play with me because I'm the bee queen. 
No, thank you. I don't t want to do it me. but that kiss usually tugged the butterflies in my belly.
The motherfucker kissed me and I was very scared. When I think back I feel that it was an amazing kiss. I don't know it was because of desire or fear. I know he wasn't kissed me because they were commanded to him but because he wanted it so. I don't understand what he wants to protect me when he causes me the biggest pain. 'll never forget when we were in the car and I asked him why is he doing this, why he hurt all the time and he said because if someone broke, he would survive this fucking life.



We have noticed that you have a lot of things disagreeing in his behavior...
A lot of things? He thinks I’ll lay back and let him make a fool out of me with his little toy, he’s mistaken. Of course I'm just a woman, and I know exactly how she wants to put her on the man's lap and take down the last piece of clothing. damn hormones. In addition, it is't enough of one, anyway. There are 9 other men outside bishop, with the same marble body and the hellish look. However, one thing their looks, and their behavior as if their wanted to burn every hole in my neck - mostly bishop. In general I could run out of his radiation he remembers a cobra, he is silent, deadly, and can kill anytime...

Képtalálat a következőre: „border png”



(forrás)

- Mit gondolsz a Riverside Előkészítő Akadémiáról? 
Az az iskola, amit én uralok, csak tökéletes lehet. Merészelj mást mondani, darabokra szedlek, és elküldöm a szerveidet a családodnak. Lehet, hogy Nate betoji ehhez, de én...

- Milyen a társasági életed? 

Társasági élet, chhh...9 olyan fiúval töltöttem az életem nagy részét, akik csakis az én parancsaimat követik, mi vagyunk a Riverside dögös, pokolszexi pasijai...mégis mint gondolsz, milyen a társasági életem? Több lány jut egy ujjamra, mint ahányhoz az akadémia többi gyökérje egész életében hozzáfér. Kár, hogy nekem csak az az egy kell - még az álmaimban is a testét látom magam előtt, a falnál, a konyhapulton, az asztalon, a kocsi hátsó ülésén...egyébként én is pontosan tudom, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Csak ne lenne ennyire édes...

- Mi a legnagyobb félelmed, Bishop? 
Remélem, Madi nem olvassa ezt az írást, különben minden veszélybe kerül, és azt nem akarom...nem akarom, hogy rájöjjön a titokra, amit a többiekkel rejtegetünk...

- Mi zavar Madi viselkedésében?

Az öltözködése... Legszívesebben apácaruhában járatnám, olyan jó teste van hogy az már büntetendő. Ja és persze állandóan az idióta kérdéseivel zaklat, de nem is ez a bosszantó az egészben, hanem az hogy nem válaszolhatok neki... semmire. Mert ha válaszolok, áshatom a saját síromat...

- Miért van ilyen sok titkod? 
Ebben a világban a titkok fegyverek cica. Csak ezek állnak köztünk és aközött hogy hat méterrel a föld alatt találjuk magunkat.



Mit éreztél mikor először megláttad Madit? 
Mikor megláttam az ebédlőben nem tudtam levenni róla a kibaszott szememet és ez rohadt ijesztő. Annyira más mint a többi lány...olyan ártatlan és mégis pokolian csábító. Ez a párosítás fog egyszer a sírba vinni.


- Mit éreztél amikor először megcsókolt? 

Umm...remélem, nem fogják a srácok olvasni ezt az írást, különben még lecserélnek, mondván, nyálas gyökér vagyok egy kemény csávó testében...de tudjátok mit? Pillangókat éreztem a kibaszott gyomromban! 


- Miért törsz, viselkedsz ilyen bunkó módon? Miért hagyod, hogy mindenki megsérüljön körülötted? 
Mert ha valaki törött, az azt jelenti, hogy túléli ezt a kurva életet... 





What's the deal with your social life? 

My social life? Chh...I've spent 9 of my boys with most of my life, who only follow my orders. We are the hot, hellish boys in the Riverside... How do you think? How's the social life? There are more girls on my finger than the rest of the academy has access to all their life. It's a pity that I just need one - I even see her body in my dreams, at the wall, the kitchen counter, the table, the rear seat of the car. Anyway, I know exactly that the forbidden fruit is always sweeter. Just don't be so sweet...


What do you think about the Riverside Preparatory Academy? 

I'm dominate the Riverside, and I'm a different level entirely. Therefore this is school is perfect. Say something different, and I'd slap your neck, I dissect your body piece-by-piece and send each of your organs to a member of your family.


What's your biggest fear?
I hope Madi can't read this script, otherwise everything is in danger and I don't want it. I don't want her to figure out the secret that we hide with the others.


Why are there so many secrets?
In this world, secrets are weapons, kitty. It’s what stands between us and six feet underground.


What's bothering you about Madison's behaviour? 


The way she dresses...I'd rather be a nun dressed I her, so good body that is criminal. Of course she's always bothering me with idiotic issues, but that's not all that annoying, but that I can not answer any of her questions.  Because if I answer, I can dig my own sore.


What did you feel when you first saw her?
When I saw her in the dining room I couldn't take off my fucking eyes and it was rotten scary. She's so different than the other girls, so innocent and yet hellish seductive. This pairing will once bring me to the tomb.



What did you feel when you kissed Madi?
I hope my friends will not read this otherwise they will replace me. They'll think I'm a salty root in a hard-boobed body. But do you know what? I felt butterflies in my fucking stomach!


Why are you running, are you acting like that? Why are you letting everyone getting hurt around you?

Being broken is how you're going to survive this life.

Köszönjük!

Genevieve & Everglow
GCK's Book Review Blog & Chronicles of a Bookshelf

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co