Értékelés - Cora Carmack: Szakítópróba

2018. június 27., szerda








Sziasztok!


Ma ismételten Coeurtól olvashatunk értékelést, mégpedig Cora Carmack: Szakítópróba könyvéről. Fogadjátok sok szeretettel!


Fülszöveg

Szüzesség. 
Bliss ​Edwards hamarosan végez a főiskolán, de még nem veszítette el. Mivel megelégelte, hogy már csak ő szűz a barátai közül, elhatározza, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon fogja orvosolni a problémát: egy egyéjszakás kalanddal. A dolog azonban nem úgy sül el, ahogy tervezte. Pánikba esik, és faképnél hagy egy elképesztően helyes srácot meztelenül az ágyában, ráadásul olyan indokkal, amit senki sem venne be. 
És ha ez még nem lenne elég kínos, amikor megérkezik az utolsó félévének első órájára, döbbenten ismeri fel az új tanárát. Őt hagyta ott nyolc órával korábban meztelenül az ágyban…

Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Coeur értékelése

Az egész egy őrült éjszakával kezdődik. Egy éjszakával, ahol Bliss szűzességének elvesztése a cél. Bliss csinos, de kissé visszafogott színészhallgató, aki barátnője unszolására veti bele magát az éjszakába. Már épp elmegy a kedve az egésztől, mikor megpillant egy Shakespeare-t olvasó szívdöglesztő pasit.  És ha beindul a kémia, már nincs mit tenni! Bárhova elmenne vele, bármit megtenne vele. Hisz Garrick minden lány álma. Dögös szőke férfi igéző kék szemekkel, szexi akcentussal; és a feje sem üres!! Tehát minden tuti. A döntő pillanatban mégis inába száll Bliss bátorsága, annak ellenére, hogy ez roppant megalázó számára.
És akkor még nem említettük a másnapi fekete levest. Mindkettőjük számára nyilvánvalóvá válik, hogy nem folytatható az épp csak bimbózó kapcsolatuk. 
Csakhogy ember tervez, Isten végez! Távol tudnak-e maradni egymástól? Lehet-e megálljt parancsolni az érzelmeknek?

Ha szereted az érzelemdús, finom erotikával átszőtt romantikus történeteket, akkor ez a könyv neked íródott. Egyedi hangulatú, szórakoztató mű gyönyörű verses betétekkel. Talán csak egy hibája van, az hogy: rövid.

Kedvenc szereplőm: Hamlet, a gazdáját utáló, nőstény macska.

Értékelésem: 4,5 csillag.



Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co