Értékelés - T.M. Frazier: King

2018. szeptember 8., szombat

Képtalálat a következőre: „t.m. frazier king”
forrás

Sziasztok!

T.M. Frazier neve sokunk számára ismerős, ugyan ez az első magyarul is megjelent könyve sokan olvasták már műveit eredeti nyelvén.

Fülszöveg


Nincs hol laknia. Nincs mit ennie. Nincs kihez fordulnia. Doe nem emlékszik a múltjára. 
A hírhedt nehézfiú most szabadult a börtönből. King az az alak, akivel jobb nem szembekerülni, mert vérrel, fájdalommal, szexszel, vagy ezek kombinációjával fizet meg az ember. King jövője azon múlik, hogyan tudja egyensúlyozni az életét. 

Doe történetét homály fedi. 

Amikor sorsuk összefonódik, rá kell döbbenniük, hogy a folytatáshoz meg kell tanulniuk elengedni addigi életüket. 

Romantika és erotika, krimivel fűszerezve – a tökéletes elegy az olvasói szívek megdobogtatásához.


Genevieve ajánlója

Először is nagyon örülök hogy a kiadó megtartotta az eredeti borítót és címet.
A történetet váltott szemszögben olvashatjuk mely egyáltalán nem zavaró, végig lehet követni a cselekményeket. Brentley King életét több idősíkon is élvezhetjük.
Két főszereplőt ismerhetünk meg Doe és King személyében. King maga a két lábon járó ellentmondás, durva majd gyengéd, állatias, birtokló és kimondottam szexi. A látszat itt is csal, ugyanis a morcos és durva külső mögött igenis egy érző szív lapul.
Doe egy nagyszájú, makacs és mindeközben ártatlan lány, aki elvesztette az emlékeit és teljesen össze van zavarodva. 
Mellékszereplőként pedig Preppy mutatkozik be, aki egyébként a legszimpatikusabb ember az egészben. Vicces, szerethető és totálisan perverz.
Maga a sztori a változásról, bizalomról, árulásról és a családról szól.  Mindkét főszereplőnk élete gyökerestől megváltozik már az első pillanattól fogva. Ezen túl sejthető hogy valami hatalmas dolog lapul a háttérben, kezdve Doe kilététől egy Max névre hallgató teremtményig.
Gyakorlatilag faltam a lapokat, ami az olvasási időmön is meglátszik. (2018. szeptember 2-2018. szeptember 4.) Ennek ellenére elég vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Ugyan rengeteg dologra fény derül mégis akadnak vakfoltok. Doe, "mit szólna a lány hozzá" kifogásai eléggé kiakasztóak. King utálatosságáról már ne is beszéljünk, bár ő legalább végig magát adta ezért hatalmas respect.
Több kedvenc jelenetem is lett, például amikor King tetovál Doe pedig rajzol. Látogatás a nagyineveldébe, ami egyébként hatalmas ötlet, mikor olvastam majdnem lefordultam a székről. 
Kedvenc karakterem egyértelműen Preppy, még a legmeredekebb és legszomorúbb helyzetekben is képes megnevettetni az ember lányát. 
Ez a történet tökéletes bevezetője egy sorozatnak, érezni hogy a java még hátra van. Szóval bizton állíthatom hogy fel kell kötnünk azt a bizonyos nadrágot.

Te mit tennél ha az életed gyökerestől megváltozna? Ha nem emlékeznél semmire? Mit választanál? A szerelmet a becsületet vagy az életedet?

Azoknak ajánlom akik ki akarnak szakadni a szürke hétköznapokból. T.M. Frazier könyve minden kétséget kizáróan megadja neked azt az izgalmat amiről nem is tudtad hogy hiányzik az életedből.




Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co