Megjelenésre várva | 45-46. hét

2018. november 13., kedd

Képtalálat a következőre: „#royallyscrewed”

Emma Chase: Egy ​ágyban a herceggel
Eredeti cím: Royally Screwed
Sorozat: Uralkodj magadon 1.
Műfaj: romantikus, kortárs, NA,
Várható megjelenés: 2018. november
Kiadó: Álomgyár
Fordította: 
Oldalszám: 354



Fülszöveg

Szenvedélyes ​és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte? 
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe. 
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar. 
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete. 
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert. 
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért. 
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg

Dee Dumas: Piszkos alku
Sorozat: Szerelem vihara 1.
Műfaj: romantikus
Kiadó: Álomgyár
Várható megjelenés: 2018. november
Oldalszám: 400


Fülszöveg

Engedd, ​hogy téged is megbabonázzon a Kelet csábító illata! 
Mathieu Darrieux nagy álma vált valóra, amikor megalapította párizsi parfümgyárát, melyet lányával közösen vezet. A francia parfüm különleges, keleties alapanyagait egy kairói férfitól, Qasimtól szerzi be, akivel végül társtulajdonosi viszonyba kerülnek, így a cég óriásivá növi ki magát. 
Egy félreértés azonban nemcsak a két férfi barátságát, de a társtulajdonosi viszonyukat is tönkre teszi, aminek következményeként Qasim kilép a cégből, ezzel a csőd szélére sodorva egykori üzlettársát. 
Zoé, Mathieu lánya, nem tudja tovább nézni apja álmának megsemmisülését, ezért úgy dönt, Kairóba utazik, hogy segítséget kérjen Qasimtól. Bár a férfi elutasítja őt, a fiának, Zakariának megesik rajta a szíve. Zakaria hiába szerelmes évek óta Zoéba, képtelen önzetlenül segíteni a lánynak, ezért egy olyan tisztességtelen ajánlatot tesz, ami miatt a nő gyűlölete a férfi iránt tovább mélyül. 
Vajon egy fiatal nő feláldozná magát az apja álma miatt? S ha igen, beleszerethet egyáltalán a gyűlölt férfiba? Ráadásul előbb-utóbb szembesülnie kell Zakaria múltjával is. S mi történik akkor, ha ebből a múltból felbukkan egy ismeretlen gyermek?

Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között.

Képtalálat a következőre: „meghan march ruthless king”

Meghan March: Téged akarlak
Eredeti cím: Ruthless King
Sorozat: Téged akarlak 1.
Műfaj: romantikus, erotikus, dark, kortárs
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 320
Várható megjelenés: 2018. november 09.


Fülszöveg

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém. 
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. 
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. 
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. 
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. 
Nem is lehetett volna körültekintőbb. 
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. 
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. 
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Képtalálat a következőre: „Leisa Rayven: Bad Romeo Christmas”

Leisa Rayven: Szívtiprók ​karácsonya
Eredeti cím: Bad Romeo Christmas
Sorozat: Starcrossed 4.
Műfaj: NA, romantikus, kortárs,
Kiadó: Libri
Oldalszám: 420
Fordította: Bikics Milán
Várható megjelenés: 2018. november 15.


Fülszöveg

A ​KARÁCSONY SZELLEME: ETHAN & CASSIE 
Az első közös karácsony a Holt családdal az egyik legszebb élmény kellene, hogy legyen, ám Cassie majd megszakad, hogy bizonyítson a leendő anyósának és apósának a tökéletes családi ünnephez. 
Amikor Ethan múltjából is előbukkan valaki, aki árnyat vet a csillogó karácsonyfára – akkor az események a vártnál sokkal-sokkal izgalmasabbak és túlfűtöttebbek lesznek…

AJÁNDÉK ÉS VIRGÁCS: LIAM & ELISSA 
Az egymástól távol töltött hónapok után a pár egy kis szigeten igyekszik bepótolni az elvesztegetett időt, ahol végre alkalmuk lehet élvezni egymás társaságát és testét… 
Azonban amikor kiderül, hogy az idilli karácsonyi fészek nem olyan elhagyott, mint hitték, az ünnepi álmok hamar rémálmokká változnak…

BOLDOG ÉS SZEXI ÚJ ÉVET: JOSH & ANGEL 
A Grove-ból ismerős csapat egy szilveszteri bulira jön össze, ahol úgy fest, mintha egy perc sem telt volna el azóta, hogy lediplomáztak. 
Leszámítva persze, hogy Elissa és Josh a legnagyobb hollywoodi sztárokkal járnak, Jack és Zoé titokban összemelegedtek, Connor új barátnője vérbosszút esküdött Cassie ellen, illetve hogy az Erika titokzatos párjáról szóló mendemondák borzolják a kedélyeket… 
Még éjfél előtt megrázó felismerések és náthaként terjedő pletykák tartják izgalomban a bulizókat, a fagyöngy pedig soha nem látott csókoknak lesz tanúja…

Képtalálat a következőre: „Imogen Hermes Gowar: The Mermaid and Mrs Hancock”

Imogen Hermes Gowar: A hableány és Mrs. Hancock
Eredeti cím: The Mermaid and Mrs Hancock
Műfaj: történelmi fikció, fantasy,
Kiadó: XXI. század
Oldalszám: 500
Fordította: Borbély Judit Bernadett
Várható megjelenés: 2018. november 09.


Fülszöveg

1785 szeptemberében egy este türelmetlen kopogtatás hallatszik Jonah Hancock, a kereskedő ajtaján. Egyik hajóskapitánya toporog a küszöbön, miután eladta Jonah hajóját egy hableányért. 
A hír végigsöpör a dokkokon, kávéházakon, szalonokon és bordélyokon, minden áldott lélek Mr. Hancock csodálatos teremtményét akarja látni. A hableány érkezése kizökkenti a kereskedőt a hétköznapok világából, és a legelőkelőbb körökbe kínál számára belépőt. Így ismerkedik meg egy pazar estélyen Angelica Neallel, a neves kurtizánnal, s egyben a legvonzóbb asszonnyal, akit valaha látott… A találkozásuk mindkettőjük életét veszedelmes, új vizekre sodorja. Vajon képesek lesznek-e megküzdeni a sellőknek tulajdonított, pusztító erők hatalmával?

Imogen Hermes Gowar régészetet, antropológiát, művészettörténetet és kreatív írást tanult. London délkeleti negyedében él, azon a környéken, ahol A sellő és Mrs. Hancock története is játszódik. Ez az első regénye.


Leigh Bardugo: Six of Crows - Hat varjú
Sorozat: Hat varjú 1.; Grisaverzum
Műfaj: fantasy, YA,
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Felföldi Edit
Oldalszám: 568
Elit start: 2018. november 06.
Országos megjelenés: 2018. december 06.



Fülszöveg

Ketterdam: Nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható, és ezt senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást...

Egy bosszúszomjas elítélt.

Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.

Egy különleges múltú szökevény.

Egy Kísértet néven ismert kém.

Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.

Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.

Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen aki a megmentheti a világot a pusztulástól - ha előbb ki nem nyírják egymást.



Képtalálat a következőre: „cinder marissa meyer”

Marissa Meyer: Cinder
Sorozat: Holdbéli krónikák 1.
Műfaj: sci-fi, fantasy, YA
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Bujdosó István, Szabó Krisztina
Oldalszám: 448
Országos megjelenés: 2018. november 09.


Fülszöveg

Százhuszonhat ​évvel a negyedik világháború után emberek és kiborgok népesítik be Új Peking utcáit. A népességet halálos járvány tizedeli. Az űrből kegyetlen holdlakók figyelnek és várnak a megfelelő alkalomra… Senki sem sejti, hogy a Föld sorsa egyetlen lány kezében van… 
Cindert, a tizenhat éves kiborgot a társadalom nagy része technológiai tévedésnek tartja, mostohaanyja pedig ki nem állhatja. De a kiborglétnek is megvannak a maga előnyei: Cinder szinte mindent meg tud javítani (robotokat, lebegőket, sőt még a saját meghibásodott alkatrészeit is), ezért Új Peking legjobb műszerészének tartják. E hírnevének köszönheti azt is, hogy Kai herceg személyesen keresi fel, hogy hozza helyre meghibásodott androidját. A megbízás „nemzetbiztonsági ügy”. 
Vajon tényleg Cinder kezében van a Föld jövőjének kulcsa? Vagy a holdbéli királynőnek sikerül varázserejével és más fondorlatokkal meghódítania Kai herceget és vele az egész világot? A Holdbéli krónikák első könyve Hamupipőke klasszikus meséjét kombinálja a Terminátor és a Star Wars elemeivel. Az eredmény egy fantasztikus, magával ragadó történet.

Kapcsolódó kép
forrás

Connie Glynn: Beépített ​hercegnő
Eredeti cím: Undercover Princess
Sorozat: Rosewoodi Krónikák 1.
Műfaj: YA, fantasy
Kiadó: Menő könyvek
Oldalszám: 384
Várható megjelenés: 2018. november

|Moly adatlap|Líra|

Fülszöveg


Lottie Pumpkin egy átlagos lány, akinek minden vágya, hogy hercegnő lehessen – jelenleg ösztöndíjjal tanul a Rosewood Hall nevű előkelő bentlakásos iskolában. Ellie Wolf egy hercegnő, aki másra sem vágyik, minthogy átlagos lehessen – ő azért jár Rosewood Hallba, hogy elodázhassa királyi kötelességeit, melyek Maradova trónörököseként várnak rá. Amikor a sors szeszélye folytán szobatársak lesznek, szinte kínálja magát a lehetőség és személyiséget cserélnek – ám valaki tudja a titkukat, és Rosewoodban többé semmi sem az, aminek látszik… 
A Nooderellaként is ismert Connie Glynn Youtube-sztár ezúttal regényíróként debütál – a Beépített hercegnő a Rosewood-krónikák című sorozatának első darabja. Merülj alá Lottie, Ellie, valamint a rejtélyes és mágikus Rosewood Hall világában!

Képtalálat a következőre: „Christopher Moore: The Stupidest Angel”

Christopher Moore: A ​leghülyébb angyal
Eredeti cím: The Stupidest Angel
Sorozat: Pine Cove 3.
Műfaj: humoros, fantasy, fikció
Kiadó: Agave
Fordította: Pék Zoltán
Oldalszám: 198
Várható megjelenés: 2018. november 13.


Fülszöveg

A Télapó halott. És ha ő meghalt, akkor a karácsonynak is annyi. Vagy mégsem?

„Mennyei Atyánk. Josh Barker vagyok, a Worchester Street 671. alatt lakom, Pine Cove-ban, Kaliforniában, irányítószám: 93754. Ma este láttam Télapót, ami klassz, és köszönöm is, de aztán egyből megölték egy ásóval, szóval attól félek, hogy idén nem lesz karácsony, pedig jó voltam, amit látsz is majd, ha megnézed Télapó listáját, szóval ha nem nagy gond, életre keltenéd Télapót és rendbe hoznád a karácsonyt?”

Micsoda szerencse, hogy épp a helyszínen tartózkodik Raziel, a Biff evangéliumából is ismert angyal, hogy teljesítse a rábízott karácsonyi küldetést. Képességeihez mérten hozzá is kezd az ünnepi csoda végrehajtásához, de hát nem véletlenül tartják Razielt a Mennyek leghülyébb angyalának.


Ami ebben az évben boldog karácsony helyett az álmos kaliforniai kisvárosra vár, azt Raziel biztosan nem fogja a legjobban sikerült csodái között számon tartani.

Képtalálat a következőre: „Jason Matthews: The Kremlin's Candidate”

Jason Matthews: A ​Kreml jelöltje
Eredeti cím: The Kremlin's Candidate
Sorozat: Vörös veréb 3.
Műfaj: fikció, thriller, 
Kiadó: Agave
Fordította: Orosz Anna
Oldalszám: 480
Várható megjelenés: 2018. november 13.


Fülszöveg

A ​Vörös veréb-trilógia befejező része.

Az orosz kémelhárítás vezetője, Dominyika Jegorova ezredes több mint hét éve kémkedik a CIA-nak. Ha mindez nem lenne elég, titkos szerelmi viszonyt folytat tartótisztjével, Nate Nash-sel, amivel minden írott és íratlan szabályt megszegnek, halálos veszélybe sodorják egymást, mégsem képesek ellenállni a kísértésnek.

Mindeközben Washingtonban a nemrég beiktatott amerikai elnök új kormánytagokat választ maga mellé a kabinetjébe. Dominyika fülébe jut, hogy az orosz titkosszolgálat a saját vakondját készül egy magas rangú hírszerzői posztra ültetni. Ha a Kreml jelöltjét nevezik ki, az oroszok azonnal tudomást szereznek a CIA összes moszkvai ügynökének kilétéről, Dominyikát is beleértve.

Dominyika versenyfutásba kezd az idővel, és beleveti magát a Kreml falai között zajló intrikákba, hogy még több titkos információt szerezzen meg Putyin legbelső köreiből, és kiderítse, ki lehet az oroszok vakondja, mielőtt még túl késő lenne. Lélegzetelállítóan izgalmas, Bécstől Hongkongon és New Yorkon át Törökországig vezető akciósorozat veszi kezdetét, míg végül Vlagyimir Putyin egymilliárd dolláros fekete-tengeri palotájában érnek össze a szálak.

A veterán CIA-s Jason Matthews Vörös veréb-trilógiájának záró kötete lebilincselően szövevényes és nyugtalanítóan aktuális finálé, szalagcímeket idéző fordulatokkal. A Kreml jelöltje ízig-vérig 21. századi kémregény, mely méltó folytatása az Edgar-díjjal kitüntetett Vörös verébnek és Az árulás palotájának.

Képtalálat a következőre: „nicholas sparks every breath”

Nicholas Sparks: Minden lélegzet
Eredeti cím: Every Breath
Műfaj: romantikus
Kiadó: General Press
Fordította: Pejkov Boján
Oldalszám: 320
Várható megjelenés: 2018. november 13.


Fülszöveg

Az észak-karolinai Hope Anderson és a szafarikat vezető, Zimbabwéban született és nevelkedett Tru Walls véletlenül találkoznak Sunset Beachen. A köztük kialakuló kötelék széttéphetetlennek tűnik, de vajon hogyan döntenek, ha a személyes boldogságuk szembekerül a családjuk iránti kötelezettségeikkel?




Képtalálat a következőre: „samuel bjork Gutten som elsket rådyr”

Samuel Bjørk: Őzike
Eredeti cím: Gutten som elsket rådyr
Sorozat: Holger Munch & Mia Krüger 3.
Műfaj: thriller, misztikus
Kiadó: Atheaneum
Fordította: Papolczy Péter
Oldalszám: 350
Várható oldalszám: 2018. november 14.


Fülszöveg

Karácsony estéjén egy idős férfi vezet a hegyek között. Egyszer csak feltűnik valami az úton a sötétben, a férfinak épphogy sikerül lefékeznie. A kocsi előtt a hófúvásban egy kisfiú áll elkékült szájjal. Őzagancsot visel a fején. 
Tizennégy évvel később fiatal lány holttestére bukkannak az egyik hegyi tóban. A lány 
balettruhát visel. A parton egy fényképezőgépet találnak felállítva. A helyszínen előkerül 
az Oroszlánszívű testvérek című meseregény egyik kitépett lapja.

Mia Krügert továbbra is kínozza ikertestvére halála. Holger Munch fizetés 
nélküli szabadságot vesz ki, hogy gondját viselje balesetet szenvedett lányának. Egy nyomozónak azonban nem lehet magánélete. Egy különös ügy egyiküket sem hagyja nyugodni. Arról azonban sejtelmük sincs, hogy hamarosan mivel találják magukat szemben. 
Samuel Bjorköt első krimije, a Magányos utazó tette népszerűvé világszerte. A regényt mintegy harminc országban kiadták. A folytatás, A bagoly röpte szintén sikerkönyv lett.



Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co