TOP 5 Szerda | 2019 legjobban várt könyvei

2018. december 19., szerda


Sziasztok!

Megérkeztünk Top 5 Szerda rovatunk következő részével, ezúttal 2019 legjobban várt könyveit gyűjtöttük össze :)

Talán ez a legkönnyebb top 5 szerda amivel ebben az évben találkoztam. Rengeteg könyvet várok, pedig tudom hogy nem lesz időm az összeset elolvasni.


A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, ülő emberek és szöveg

Amo Jones összes jövőre megjelenő könyvét kezdve a  MALUM-al ( The Elite Kings Club #4) 2019. március 12-én érkezik, és persze alig várom a The Silver Swan magyar megjelenését amit a KMK 2019-re ígért!!!!


A képen a következők lehetnek: 1 személy

Ludányi Bettina: Nyomodban


Bettina könyveit nem tudom nem szeretni, mindegyikben felfedeztem valamit amivel sikerül azonosulnom.


A képen a következők lehetnek: szöveg


L.J. Shen: The Kiss Thief 2019. január 9.


Az írónő Sinners of Saint sorozatának első két részét volt szerencsém olvasni, kivételes stílusa van.


A képen a következők lehetnek: 5 ember, szöveg

Fawn Bailey The Dazzling Court sorozat következő részeit Wicked Prince & Ever After, illetve Mafia Princess.

Gilded Cage sorozatával abszolút megvett, Dark Castle könyve pedig bekerült 2018-as TOP 10-es listámra. 


A képen a következők lehetnek: szöveg

Michelle Heard Southern Heroes sorozatának további részeit. 

Az első két részt már volt szerencsém olvasni (másodikról készül a bejegyzés) szívet szorongató történetek annyit mondhatok.


2018-ban a kedvelt és "kipróbált" írók művei mellett sok új íróval és remekbe szabott történeteikkel ismerkedhettem meg. Biztosan sokan várnak még arra, hogy felfedezzem őket, de persze vannak olyan könyvek is, melyeket semmiképpen nem hagynék ki. Ezek elsősorban valamiféle sorozatok soron következő részei.
Képtalálat a következőre: „sarah j. maas szárnyak és pusztulás udvara”
Elsőként említeném Sarah J. Maas: Szárnyak és pusztulás udvara (Tüskék és rózsák udvara 3.)  című könyvét, mely a biztosan elolvasandó kötetetek közé tartozik. Eddig sajnos meg csak az első részt volt szerencsém elolvasni, nagyon nekem való történet. De lehet, hogy a második rész olvasásával várok a harmadik rész megjelenéséig, hogy hosszabb ideig merülhessek bele a történet fantasztikus világába.



 A következő, amit nagyon szívesen olvasnék Brittany C. Cherry: Gravitáció című könyve. Az Az vagy nekem sorozat eddig megjelent kötetei a polcomon díszelegnek, így természetesen örültem, hogy van "folytatása".
A következő két szerző könyvei az idei felfedezések közé tartoznak:
Képtalálat a következőre: „carrie cooper kétségekbe zárva”

Carrie Cooper történetvezetése és karaktereinek stílusa nagyon bejött nekem. Ezért nagyon várom a Marionettjátszma 2. részét, s remélem Lili újra az a talpraesett csaj lesz benne, mint a Szemtanúban.


Képtalálat a következőre: „holly black the wicked king”

Holly Black Kegyetlen hercegének is izgatottan várom a folytatását, annyira, hogy hajlandó leszek angolul is elolvasni, ha nem jelenik meg egyelőre magyarul. De azért remélem nem kell rá sokat várnunk.  

Utolsóként említeném egy számomra még ismeretlen magyar szerző kötetét:  R. Kelényi Angelika: Riva nővérek sorozata a kívánságlistámon szerepel, így természetesen annak jövőre megjelenő 2. részét is nagyon várom. Egyelőre az írónő Ártatlan sorozatával ismerkedem, de valahogy az az érzésem, nem fogok csalódni a történetekben. 

A heti Top5 szerdám csak Top4-re sikeredett, ugyanis úgy alakult, hogy a legtöbb megjelenés, amire vártam, 2018 őszén-telén megérkezett, amelyekre pedig még várok, azok sajnos csak 2019 vége vagy 2020 felé várhatók. A legszerencsétlenebb esetben pedig azt sem tudom, lesz-e egyáltalán magyar megjelenés. Így a jövő év első felének leginkább várt olvasmányai csupán négyre korlátozóntak. Örömmel vettem például, hogy folytatódik Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata, amelynek eddig mindhárom része nagyon betalált nálam. A Gravitáció érkezése állítólag február 6-ra várható. 
Képtalálat a következőre: „aurora rose reynolds until lilly”Szintén sorozatból várom már nagyon Aurora Rose Reynolds Előtt könyveinek utolsó két darabját. A Lilly előttöt talán már márciusban kézbe vehetjük, a Nico előttöt pedig még éppen becsúsztatva az év első felébe, júniusra várhatjuk.

Kapcsolódó képEzeken kívül Alison Belsham thrillere, A tetoválás tolvaj keltette fel az érdeklődésemet, és szintén februárban érkezik. Kíváncsian várom, beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet.








Köszönjük!
a GCK bloggerei

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co