Értékelés | Meghan March: Téged akarlak

2019. január 1., kedd

Képtalálat a következőre: „ruthless king meghan march”
https://www.goodreads.com/book/show/36682959-ruthless-king

Meghan March: Téged akarlak
Eredeti cím: Ruthless King
Sorozat: Mr. Mount bűnös élete
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 320



Fülszöveg

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém. 
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. 
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. 
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. 
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. 
Nem is lehetett volna körültekintőbb. 
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. 
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. 
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.




Magyar borító: 👎
Magyar cím: 👎
Forró jelenetek: 👌
Dominancia: 👌
Főszereplők: 👌 Keira Kilgore - Lanchlan Mount
Váltott szemszög élvezhetősége: 👌
Függővég: 👌

Rögtön szeretném leszögezni, hogy a fél pont levonást nem a történet hanem a borító és a cím kapja. A borító és cím alapján valami cuki, rózsaszín történetre számítunk. Totális félrevezetés. Nem véletlenül kapott ez a történet eredetileg olyan köntöst ami azt sugallja ha nem szereted a sötétebb történeteket görgess tovább ez nem a te világod. 

A történetet Keira és Lanchlan szemszögéből olvashatjuk, azonban a lány gondolkodását és kétségeit ismerhetjük meg jobban. Mr. Mount megbújik a sötétben, csak néhány apró morzsát kapunk szemszögéből.
Meghan, egy alapjában véve nehéz témájú könyvet tesz könnyen olvashatóvá, szórakoztatóvá, élvezhetővé stílusa által. 
Keira egy csődszélén álló szeszfőzde tulajdonosa. Keményen dolgozik hogy családi öröksége fennmaradjon, egészen addig mit sem sejt elhunyt férje hátrahagyott adósságáról míg hitelezője Mr. Mount nem követeli pénzét. Azonban a nőért cserébe hajlandó elfelejteni a tartozást. Annyira örültem hogy Keira nem adja fel, mindenképpen meg akarja találni a kiutat még akkor is ha tudja hogy lehetetlen és a végén úgyis a férfié kell legyen. Apró bosszúságokat okozva nem hagyja hogy elnyomják, tudja mikor kell engedelmeskedni de nem hagyja magát teljes mértékben irányítani. Nagyszájú, makacs, talpraesett nőszemély.
Lanchlan egy igazi arrogáns seggfej, de nem ok nélkül nevezik New Orleans királyának. Mindenki fél tőle és szó nélkül engedelmeskednek neki. Ehhez van hozzászokva, csakhogy van valaki aki nem hajlandó minden füttyentésére ugrani. Kiera. Látszólag hidegen hagyja a nő pimaszsága, azonban belül felrobban a vágytól hogy végre magáévá tegye. Ugyanis a nő felőli apró bosszúságok csupán fokozzák a férfi iránta érzett vágyakozását. 

Irányíthatatlan vágyak, szenvedély, engedelmesség és dominancia. Imádat és gyűlölet között bizony vékony a határ. De vajon tényleg lehet ebből még szerelem?


1 megjegyzés:

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co