Értékelés - Michelle Frances: A barátnő

2018. június 1., péntek






Sziasztok!

Ma Coeur kalauzol el bennünket Michelle Frances pszichothrillerének világába.


35261826

Fülszöveg

Egy lány. Egy fiú. És egy hazugság, ami mindent megváltoztat.

Laurának mindene megvan. Sikeres karrier, hosszú, boldog házasság egy gazdag férfival, és huszonéves fia, a kedves, jóképű és tehetséges Daniel.
Ámde Daniel találkozik Cherryvel.
A lány fiatal, gyönyörű és okos, de lehetőségei közel sem érnek fel azzal, amit barátjának tud adni a családja. Így aztán mindennél jobban vágyik arra, hogy új családja befogadja. De Laura gyanút fog - úgy érzi, Cherry nem az, akinek látszik.
És milyen igaza van...


Michelle Frances bemutatkozó thrillere napok alatt az Amazon No1 bestsellere lett, a kritikák pedig, mint a thriller műfaj jövőbeli klasszikusáról beszélnek az írónőről.


Coeur értékelése

Ez a könyv minden fiús anyuka rémálmát mutatja be. Mit tennél, ha egyetlen fiad olyan lányba szeretne bele, aki mindent megtesz azért, hogy kizárjon gyermeked életéből?
Danielnek erős, meghitt kapcsolata van édesanyjával, Laurával. Sok kialakított hagyományuk van, amely amellett, hogy erősíti kapcsolatukat, egyben abban is segít, hogy anyja a kihűlt házasságát elviselje.
És ekkor jön egy lány! Laura komolyan igyekszik jól fogadni és szeretni a fia választottját, elkerülni a rossz anyós sztereotípiát. 
Hiszen Cherry egy csinos, értelmes ambiciózus lány. Igaz, hogy sokkal szegényebb családi háttérrel rendelkezik, de miért ne lehetne szerencséje!?
Ez a könyv számomra teljes érzelmi libikóka volt. Hol a lány, hol az anya volt számomra szimpatikusabb. Ebbe bizonyára az is belejátszott, hogy egyszer az én egyetlen fiam is beállít majd egy lánnyal. Hát nem lesz piskóta:-))
De vissza a könyvhöz! Romantika, szerelem, intrika, feszültség. Ezt mind megkapod, ha elolvadod ezt a könyvet.

Értékelésem: 4 csillag 


Köszönöm: Coeur

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co