TOP 5 Szerda - Könyvek, amelyeket az év vége előtt el akarunk olvasni!

2018. június 27., szerda



Képtalálat a következőre: „to read list”
(forrás)

Sziasztok!

Megérkeztünk havi utolsó TOP 5 Szerda témánkkal, ezúttal olyan könyveket hoztunk amiket még az év vége előtt el akarunk olvasni. De mint tudjátok mi a könyvmoly legnagyobb ellensége? Az IDŐ! 

Genevieve a témában

Eléggé kényes téma számomra, mivel több 100 könyv vár a TBR listámon a kötelezőkön felül.

De magyar írók könyvei közül tervben vannak Baráth Viktória: Első tánc, A főnök, Egy év Rómában



Sienna Cole: Lefelé a folyón



Renáta W. Müller: TestVér 1, TestVér 2,



J.K. Smith: Szerelem hirdetésre
Carrie Cooper: A szemtanú



ééés persze mihelyt Ludányi Bettina A meghasadt valóság című könyve megjelenik, már olvasom is xD

Külföldi írók könyvei közül nagyon szeretném olvasni:
Szeretném elkezdeni K Webster War & Peace, illetve Ker Dukey-val közös The V Games soriját


This is War, BabyThis is Love, BabyThis Isn't Over, BabyThis Isn't You, BabyThis is Me, BabyThis Isn't Fair, BabyThis is the End, Baby

VladVen

Befejezni Sarah Brianne Made Men sorozatát


NeroVincentChloeLuccaAngel

Penelope Douglas Birthday Girl könyvét
Penelope Douglas & Vi Keeland Rush Duetjét


39555142Rebel HeirRebel Heart

éés mihelyst megjelenik K.K. Allen Center of Gravity, Amo Jones Flip Trick, To be Hounted, 'MANIK könyvééét. Ezek a tutik.

Kikyo a témában

Már meg sem lepődöm, hogy a Top5 szerdák rendszeresen feladják a leckét számomra. Nincs ez másképp a héten sem. Nos akkor lássuk a számvetést 5 pontban. A TBR vállalásaimat nem sorolnám fel, nemcsak azért mert, messze meghaladja az 5-öt, hanem azért sem, mert a kötelező és saját vállalásokat nemcsak szeretném elolvasni, hanem magamat ismerve el is fogom mindenképpen (durván szólva: ha beledöglök is!) Ugyanez a helyzet a magyar írók hónapjára vállalt könyveimmel is, de részleteket egyelőre egyikről sem szeretnék elárulni, majd minden kiderül a maga idejében.
A hónapban már készítettem egy "tervezetet", akkor a nyári olvasmányokról elmélkedtem, jó hosszú listát alkotva magamnak, úgyhogy ha azt is tartani tudnám, én lennék a világ legboldogabb embere. Úgyhogy most korlátozódjunk inkább arra, hogy mondjuk szeptembertől decemberig melyik az az 5 "drágaszágom", amit a vállaltak mellett mindenképp szeretnék felfalni. (Tegyük fel... de tényleg csak tegyük fel, hogy addig nem szembesülök új gyöngyszemekkel, amelyek elsőbbséget fognak élvezni!)
Mindenképp szeretném elolvasni még ebben az évben a meglepetésdobozomban talált kincsemet, Laini Taylortól A különös álmodozót.
Aztán ott van Charlie N. Holmberg: A papírmágus trilógiája, amely (szokásaimtól eltérően) a borítója alapján fogott meg, a fülszöveg pedig csak tovább csigázta az érdeklődésemet.



Végül pedig tuti befutó lesz a vámpírirodalom egyik alapdarabja, Anne Rice: Vérhozsánna c. regénye, amelynek pénteken már boldog tulajdonosa leszek! 






Köszönjük!
Genevieve & Kikyo

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co