A legjobban várt Álomgyáras megjelenések

2018. július 16., hétfő






Sziasztok!


Mint azt bizonyára ti is észrevettétek hatalmas számban fogyasztjuk az Álomgyár kiadó könyveit, ami szerintem egyáltalán nem furcsa mivel jobbnál-jobb könyvek jelentek meg náluk. Most összegyűjtöttük nektek azokat a könyveket, melyek a közeljövőben várhatóak a kiadó gondozásában.


A könyveket a kiadó oldalán elő is tudjátok jegyezni.

--------------------------------------------

Meghan March: Téged Akarlak
Sorozat: Mr. Mount Bűnös élete 1.
Várható megjelenés: 2018. október 10.

Biztosan olvastátok már az írónő Vágy trilógiáját illetve nemrégen jelent meg Vigyél magaddal könyvét is.
Erre a sorozatra kiváltképpen kíváncsiak vagyunk, mivel imádjuk Meghan March könyveit. Illetve 10.479 értékelés után is 4,24-es aránya van a goodreadsen. Ami szerintünk nagyon biztatóan hangzik.


Fülszöveg

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém. 
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. 
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. 
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. 
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. 
Nem is lehetett volna körültekintőbb. 
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. 
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. 
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Baráth Viktória: Az igazság nyomában
Sorozat: Igazság 1.
Várható megjelenés: 2018. szeptember 27.

Baráth Viktória írónőnek jelenleg 3 könyve található meg polcunkon amit július hónapban tervezünk is olvasni. De rengeteg pozitív véleményt olvastunk történeteiről így nem is kérdés hogy el kell olvasnunk ezt a könyvét is. Ja,mielőtt elfelejteném gratulálunk a borítótervezőnek gyönyörű munkát végzett.


Fülszöveg

Könyvtár
Perzselő ​hangulat a tárgyalóteremben 
Hannah Jones, a harmincas évei közepén járó fiatal nő a miami ügyészségen dolgozik. Egy múltbéli botlása miatt a főnöke csak gyakornoki feladatokat bíz rá, ám amikor a férfi lányát megerőszakolják, Hannah kap egy lehetőséget, hogy ügyészként vehessen részt a vád képviseletében. Hajtja a bizonyítási vágy, és vissza akarja szerezni régi pozícióját, ezért vállalja a feladatot. Csak a karrierjével akar foglalkozni, mert tudja, ezúttal nem hibázhat. Az elhatározásnak azonban keresztbe tesz Max, a jóképű szomszédfiú, aki randira hívja Hannah-t. Látszólag minden tökéletesen alakul, az ügy jól halad, a bizonyítékok egyértelműek, és Max-szel is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a lány lassan rádöbben, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik… 
Mennyire homályosítják el az ítélőképességünket a személyes érzelmeink? Elfeledtetheti a perzselő szenvedély a hazugságokat? Képesek vagyunk feladni saját elveinket egy magasabb cél érdekében? 
Baráth Viktória, a kétszeres Aranykönyv-díjra jelölt szerző regénysorozatának első része romantikában, szenvedélyben és izgalmas fordulatokban egyaránt bővelkedik. Betekintést nyerhetünk az igazságszolgáltatás lebilincselő világába, ahol az ellenségeink könnyen válnak barátokká, a barátaink pedig ellenségekké.

Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Várható megjelenés: 2018. november 12.

Vi Keeland A beosztott címmel megjelent könyvével már bizonyított számunkra, ugyan a cím választással nem értünk egyet DE biztos helye van polcunkon.


Fülszöveg

„Szenzációsan ​szexi, lélegzetelállítóan romantikus” – All About Romance 
„Édes, szexi történet, amely teljesen lesöpört a lábamról.” – Under The Covers Book Blog

Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom. 
Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős. 
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett. 
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam. 
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal. 
Hoppá! 
Megszégyenülten húztam el a bárból, bocsánatkérés nélkül. De túltettem magam a dolgon, mert tudtam, hogy úgysem botlom bele a jóképű idegenbe még egyszer az életben. 
Ebben a hitben ringattam magam… míg másnap reggel be nem mentem az egyetemre. 
Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben. 
Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet. 
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…


Sienna Cole: Reményszimfónia
Várható megjelenés: 2018. október 3.




Fülszöveg

Zene ​és szerelem Bécs szívében 
Patrick Byrne, a nagyreményű zongorista-zeneszerző sötét múltja elől menekülve Bécsben próbál új életet kezdeni. Egyetlen dolog hajtja: hogy befejezze és színpadra állítsa élete fő művét, ám eközben nemcsak a lehetetlen feltételekkel, de saját démonaival is meg kell küzdenie. 
Carla Kimmel tehetős üzletember férjével érkezik Bécsbe. Egy művészeti alapítvány vezetőjeként felajánlja Patricknek a támogatását, de cserébe ő is kér valamit: zongoraleckéket szeretne venni a zseniális művésztől. 
Közös munkájuk során nemcsak Patrick küzdelmei állítanak eléjük akadályokat, de Carla rég eltemetett titkai is felszínre kerülnek. Vajon a zene képes rá, hogy begyógyítsa a sebeket? Van-e remény két összetört szív számára, hogy újra megtalálják a boldogságot? 

Sienna Cole, az Aranykönyv-díjra jelölt Négyszáz nap szabadság és a páratlanul izgalmas Lefelé a folyón szerzője új, drámai, romantikus regényében is az emberi lélek legsötétebb mélységeibe tesz lebilincselő utazást.


Most pedig látogassunk el a kiadó thriller szekciójába.


Flynn Berry: Nővérem nevében /Egy brutális gyilkosság nyomában/
Várható megjelenés: 2018. augusztus 31.




Fülszöveg

Titkok, ​melyeket csak egy gyilkosság tisztázhat 
Nora vonatra száll Londonban, hogy meglátogassa vidéken élő nővérét. De ezúttal nem várja őt az állomáson, ahogy eddig mindig. Így egyedül megy Rachel házához és mikor belép az ajtón, ráeszmél, hogy testvére gyilkosság áldozata lett. 
A zaklatott Nora maga kezd a gyilkos utáni kutatásba. Rachelt korábban már megtámadták. A rendőrök akkori tehetetlensége és részvétlensége miatt, már nem tud hinni a nyomozókban. Egyre kísértik a gyilkosságot övező titkok, a szálak összekuszálódnak. Veszélybe kerül ő maga is és már nem is tudja, vadász-e vagy űzött vad. Ahogy félelmei rögeszmévé fejlődnek, megváltozik, rá sem lehet ismerni – ahogy arra a Rachelre sem, akit Nora nyomozása felderít.

Flynn Berry írása egy figyelemre méltó rajt, egy rendkívüli, új szerző első regénye. Egy a magával lélektani dráma a két nővér különleges kapcsolatáról, egymás iránti feltételek nélküli szeretetéről. Folyamatos meglepetésekkel festi meg a sötét múlt félelmetes erejét, a gyász torzító hatalmát.

A lány a vonaton és a Holtodiglan rajongóinak – The New York Times 
EDGAR – DÍJAS regény 
„Izgalmas cselekménye magával ragad az első oldaltól kezdve.” – The Huffington Post 

„Magához láncoló és meglepő.” – The New York Times Book Review


Rebecca Fleet: Múlt kölcsönbe /Jól nézd meg, kit engedsz be az otthonodba.../
Várható megjelenés: 2018. augusztus 31.




Fülszöveg


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Jól ​fontold meg, kit engedsz be a lakásodba… és az életedbe!

Caroline és Frank kap egy csábító ajánlatot, hogy egy hétre költözzenek be egy London melletti, elegáns környéken fekvő, kis kertvárosi házba, kicsit kikapcsolódni. Remek alkalomnak ígérkezi, hogy megpróbálhatják helyrehozni megromlott házasságukat.

Az inspiráló környezet ellenére is, problémáik újra felszínre törnek, miközben feltűnik egy nő a szomszédban, aki bizarrul nagy érdeklődést mutat irántuk.

Caroline különös jelenségeket kezd felfedezni a luxusházban. Saját életének régmúlt eseményeire utaló jelek veszik körül. Először teljesen ártatlan dolognak találja, de hamar úgy érzi, mintha valaki ismerné Caroline-t és tudna azokról a titkokról, amelyeket a nő kétségbeesetten próbál elfelejteni…

Rebecca Fleet világszerte nagy sikert aratott, debütáló regényében tökéletes karaktereket alkotott. A fondorlatos és hátborzongató történet beeszi magát az olvasó gondolataiba és az utolsó oldalig kétségek között hagyja.

„Egy fantasztikus thriller, tele feszültséggel és meglepetésekkel. Imádtam!” – Lee Child 
„Sötét, okos, szexi, izgalmas és briliáns” – Erin Kelly, bestsellerszerző 
„Felkorbácsol minden oldalával.” – Stylist 

„Vészjósló és lenyűgöző.” – Woman & Home


Kerry Wilkinson: A lány aki visszatért
Várható megjelenés: 2018. augusztus 31.




Fülszöveg

Tizenhárom ​évvel ezelőtt Olivia Adams eltűnt. Most pedig visszatért… Vagy mégsem? 
Amikor a hatéves Olivia Adams eltűnt a kertjükből, Stoneridge kisvárosa felbolydult. Hogyan tűnhet el egy gyermek egy nyugodt angol kisvárosból? 
Tizenhárom év eltelt, és most Olivia visszatért. Az édesanyja meg van róla győződve, hogy a lánya az, de a többiek kétkedve fogadják. Ha valóban ő az eltűnt lány, akkor hol lehetett eddig? És mi történt azon a napsütéses délutánon? 
Ha egy csalóval van dolguk, akkor mégis ki lenne elég vakmerő ahhoz, hogy átverjen egy édesanyát, aki elvesztette a gyermekét. És miért tenne ilyet? 
Aztán itt vannak azok, akik jobban szeretnék, ha Olivia egyáltalán nem kerülne elő. A múlt az múlt, és néhány titkot nem volna szabad felfedni.

„Az a fajta könyv, amit képtelen vagy letenni.” – I Love Reading UK 
„Fantasztikus olvasmány egy fantasztikus szerzőtől.” – Stardust Book Reviews 
„Alig bírtam kivárni, mi fog még történni!” – Cameron Book Reviews 

„WOW… Micsoda olvasmány!” – Have Books, Will Read


-------------------------------------------

A kiadó jobbnál-jobb könyveket mutat fel nekünk jobbnál-jobb borítókkal, fogalmunk sincs ki tervezi őket de le a kalappal előtte!


Köszönjük!
a GCK bloggerei

*képek és fülszövegek forrása a moly.hu.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co