Előrendelhető újdonságok a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából!

2018. október 7., vasárnap

Képtalálat a következőre: „könyvmolyképző”

Sziasztok!


Ezúttal a Könyvmolyképző Kiadó előrendelhető újdonságait gyűjtöttem össze, ti melyiket várjátok a legjobban?
Bizton állíthatom hogy Kikyo Elle Kennedy könyvét, Genevieve Erin Watt Cifra palotáját - bár ez a cím röhejes lett - Coeur pedig Leigh Bardugo könyvére fog szavazni ;)

forrás
Leigh Bardugo: Hat varjú (Hat varjú 1.)Leigh Bardugo: Hat varjú /Hat varjú 1./
Fordította: Felföldi Edit
Elit Start: 2018.11.06.

Fülszöveg


Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható Ezt pedig senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…

Egy bosszúszomjas elítélt.

Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.

Egy különleges múltú szökevény.

Egy Kísértet néven ismert kém.

Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.

Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.

Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen, ami megmentheti a világot a pusztulástól – ha előbb ki nem nyírják egymást.


Rendeld elő itt!


Erin Watt: Cifra palota (A Royal család 3.)Erin Watt: Cifra palota /Royal család 3./
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Elit Start: 2018.10.23.

Fülszöveg

Halálos ellenségekből váratlan szövetségesek?

Két fiatal mindent megtenne azért, hogy megvédjék, ami számukra a legfontosabb.

Ella Harper eddig minden kihívással megküzdött, amit az élet az útjába sodort. Kemény és kitartó lány: mindennél fontosabb számára, hogy megvédje a szeretteit. Rég elvesztett apja felbukkanása és a barátja életének hajszálon függő összeomlása talán mégis túl nagy terhet jelent a számára.

Reed Royalnak gyorsan felforr az agyvize, és még gyorsabban jár el a keze. De most visszaüt rá, hogy eddig minden problémát erőszakkal oldott meg. Ha meg akarja menteni saját magát és a lányt, akit szeret, felül kell emelkednie gyötrő múltján és megtépázott hírnevén.

Senki sem hisz abban, hogy Ella túlélheti a Royalokat. Mindenki biztosra veszi, hogy Reed mindenkit tönkretesz.

Talán igazuk van.

Minden és mindenki összeesküdött, hogy szétválassza Ellát és Reedet. Meg kell találniuk a kiutat a törvény szorításából, muszáj megmenteniük a családjukat, és kideríteni az összes titkot a Cifra Palotában.

Az elsöprő sikerű Papír hercegnő és Megtört herceg folytatása.


Rendeld elő itt!

Képtalálat a következőre: „elle kennedy the goal”
forrás
Elle Kennedy: The Goal – A cél (Off-Campus 4.)Elle Kennedy: A cél /Off-Campus 4./
Fordította: Barthó Eszter
Elit Start: 2018.10.23.

Fülszöveg

A lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.

Vágytál már a folytatásra?
Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!


Rendeld elő itt!

forrás
forrás

Lauren Kate: Unforgiven – Megbocsátás (Fallen 5.)


Lauren Kate: Megbocsátás /Fallen 5./
Fordította: Szőke Julianna
Elit Start: 2018.11.06.

Fülszöveg


A szerelmeddel élni maga a Mennyország.

Elszakítva lenni tőle maga a Pokol.
Cam vajon hová kerül?

Cam tudja, milyen a megszállottság. Több időt töltött a Pokolban, mint amennyit egy angyalnak szabad volna. Számára  a legújabb pokol egy gimnázium, ahol Lilith – az egyetlen lány, akit szeret – az ő bűneiért vezekel.

Cam alkut köt Luciferrel. Tizenöt napja marad, hogy a kiválasztottja újra belé szeressen. Ha sikerül, Lilith visszatérhet a világba, és Cammel élheti le az életét. De ha kudarcot vall…, Camet a Pokolban egy külön a számára fenntartott hely várja.
Tikk-takk.

A népszerű sorozat újabb kötete, egy önmagában is izgalmas ifjúsági regény szerelemmel, földöntúli lényekkel és fordulatos cselekménnyel.

Bontsd ki a szárnyad, és repülj, míg a rosszfiú, a sötét angyal végre feltárja meggyötört szívét az Unforgiven / Megbocsátás című, nagyszerű regényben.

Rendeld elő itt!

Képtalálat a következőre: „aleatha romig into the light”
forrás
Aleatha Romig: Út a Fénybe (Fény 1.)Aleatha Romig: Út a fénybe /Fény 1./
Fordította: Margittay
Várható megjelenés: 2018.10.20.

Fülszöveg

Miközben a barátnője után kutat, egy gyilkos világban találja magát.

Sara Adams arra ébred, hogy nem lát, és a legalapvetőbb dolgokra sem emlékszik az életéből. Az őt körülvevő sötétség mégis áldásnak tűnik a számára, amikor szembe találja magát a Fény terrorjával.

Stella Montgomery aggasztó hírekre figyel fel. Detroit sikátoraiban egymás után tűnnek el a fiatal nők. Amikor legjobb barátnőjének is nyoma vész, beleássa magát az ügybe, annak ellenére, hogy szerelme, aki rendőrségi nyomozó, óva inti ettől. A nyomok a város legveszélyesebb és legelhagyatottabb környékére vezetnek, ahol Stella fenyegetőbb dologra bukkan, mint gondolta: a Fény elnevezésű titkos szervezetre, élén a rejtélyes Gabriel atyával.

Sara közben meg akarja érteni, mit keres abban a furcsa világban, amelyre ébredt, mi lehet a szerepe egy feltétlen engedelmességet követelő diktatórikus gyülekezetben. Nincs tisztában az érzelmeivel sem, melyek Jacobhoz, a férjéhez fűzik, hisz nem is emlékszik a férfire, akinek gyengéd gondoskodása összezavarja és megszédíti.

Stella mindent kockára tesz, hogy kiderítse az igazságot. Csakhogy a megvilágosodásnak mindig ára van…

Sokkoló története a megtévesztésről. A thrillerkedvelők ki ne hagyják!

Rendeld elő itt!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co