Külföldi megjelenések magyarul | 48. hét

2018. november 23., péntek


Sziasztok!


Megérkeztem legújabb rovatunkkal, ami az "Külföldi megjelenések magyarul" címet kapta. Moly.hu-s szavazásunk kapcsán szóba került egy külföldi könyves témájú rovat, szép számmal szavaztatok rá, így betartva ígéretem elkészítettem 😊 

A fülszövegek saját fordításúak, így természetesen nem tökéletesek, ha bárki észlel valamilyen hibát kérem jelezze! 😘 


https://www.facebook.com/miasheridanauthor/photos/p.2882326978447673/2882326978447673/?type=1&theater

Mia Sheridan: The Wish Collector
A kívánság gyűjtő
Várható megjelenés: 2018. november 26.

|Goodreads|

Fülszöveg


New Orleans a rejtély, a mágia, a titkok és az álmok városa, valamint egy szerelemmel és a legmélyebb szívfájdalommal átitatott történet.

Amikor a balett-táncos, Clara Campbell New Orleansbe érkezik magányosan és honvággyal, azonnal magával ragadja Windisle Plantation története és a tragikus mese, amelyről azt mondják, hogy a kapun túl történt. A legenda szerint minden élő lélek elhagyja ezt (ezt a helyet), de Clara nagy meglepetésére, nem egy olyan kísértetről van szó, amelyet ő hall a kőfalon keresztül, hanem egy hús és vér férfiről.  Egy sebhelyes idegen, akinek mélyebb és sötétebb fájdalma van, mint a Mississippi folyó tajtékzó vizei, amely a saját börtöne mellett folyik.

A tönkrement férfi a fal mögött bujkál a világ elöl. Az utolsó dolog, amire számít, az az, hogy barátra lel egy önzetlen lányban, aki a szikla repedésein keresztül beszél hozzá. A lány, hétről hétre visszatér. A lány, aki olyan dolgokat kíván tőle, amiket már régen feladott. A lány, aki csapást mér mind a félelemre és a reményre a megsebzett  szívében. De nem lehet jövő számukra, nincs élet Windisle-ön túl, mert senki sem tudja jobban őnála, hogy a szörnyek csak a sötétben élnek.

A Wish Collector a szégyen és a győzelem, a magány és a szerelem története, valamint két szív csodája, amelyek között a legerősebb akadályok ellenére is kapcsolat van.

Az írónő magyar fordításban eddig megjelent könyvei



Érkezik



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


https://www.facebook.com/katieashleybooks/photos/p.2199008686798510/2199008686798510/?type=1&theater

Katie Ashley: Room Mate
Szobatárs
Várható megjelenés: 2018. november 30.

|Goodreads|

Fülszöveg


Gyermekkorom óta, tudtam, hogy olyan munkát akarok, ahol az embereknek segíthetek.  A brit hadsereg lövészezredében való szolgálat után polgári pályafutásomra koncentráltam, hogy a gazdagok és a híresek testőrévé váljak. Cockney (olyan ember, aki London munkásnegyedében született és furcsa akcentussal beszél –parasztosan) britként soha nem képzeltem el egy olyan sorsfordító döntést, amely az Egyesült Államok titkosszolgálatában juttatott engem, védve az elnök fiát. De aztán a főnököm egy váratlan kéréssel állt elő: hagyjam el a jelenlegi állásomat, költözzek az egyetlen lányához, hogy fokozott védelmet nyújtsak neki a fenyegetések ellen, melyeket kap. Soha nem éltem olyan nővel, aki tabu volt számomra. Nem csak azért, mert Caroline-nak volt barátja. A legjobb barátom nővére volt, és a főnökön lánya. De minél hosszabb ideig vagyunk ilyen közel egymáshoz, annál jobban nő a kísértés, tudtam, hogy mindent elveszítek, ha folytatom.

Egyedüli lányként felnőve két hatalmaskodó báty mellett, nem furcsa, hogy túlzott védelemben részesüljek. Ahogy befejeztem a főiskolát, és felkészültem arra, hogy belemerüljek a felnőtt világba, az apámat az Egyesült Államok elnökévé választották, amely egy teljesen új szintű védelmet adott a titkosszolgálati egységhez velem kapcsolatban. Mikor már azt hittem, hogy ennél jobban nem lehetek elrejtve, elkezdtem fenyegetéseket kapni, és a családom úgy döntött, nem elég egy ügynök, aki egy szobával arrébb lakik. Nem készültem fel arra, hogy valaki hozzám költözzön, és nem is akármilyen ügynök, hanem Ty Frasier, a testvérem, Barrett legjobb barátja, és a testvérem, Ty-nak a vezető ügynöke. Míg a legtöbb nő élvezné, hogy egy szexi izompacsirta brittel él együtt, azonban mint szobatárs keresztülhúzta minden tervemet. Különösen, amikor kezdtem észrevenni, hogy Ty sokkal több, mint egy dögös  pasi - ő olyan valaki, akibe bele tudnék szeretni.


Az írónő magyar fordításban eddig megjelent könyvei



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


https://www.facebook.com/roanparrish/photos/p.2046129345653912/2046129345653912/?type=1&theater

Roan Parrish: Rend
Szétszakít
Sorozat: Riven 2.
Első részen: Riven
Várható megjelenés: 2018. november 27.

|Goodreads|

Fülszöveg


Egy viharos románc után egy fájdalmas múlttal rendelkező férfi megtanul bízni a zenészben, aki elhiteti vele, hogy van a Happy End.

Matt Argento tudja, hogy milyen érzés egyedül lenni. Miután gyermekkorában elhagyták, soha nem gondolta volna, hogy valaki szeretheti őt - még kevésbé egy olyan ember, mint Rhys Nyland, akinek angyali hangja, isteni kinézete van a rajongói imádata mellett.

Matt és Rhys különböző világokból származnak, de amikor találkoznak, a köztük lévő kémia bombasztikus. Románcuk váratlan, erős, és örökkévaló - legalábbis ahogy a fogadalmukban ígérték. Matt hirtelen azon találja magát, hogy olyan életet él, amelyet soha nem gondolt volna: biztonságban és védelemben egy olyan ember karjában, akivel otthonosan érzi magát. De amikor Rhys turnéra indul az új albuma miatt, Matt azon találja magát, hogy a múlt kísértetei kísértik.

Amikor Rhys visszatér, Mattet kétségeivel elzárkózva találja. De Rhys nagyon szereti Mattet, és még a  poklot is megjárná, hogy leküzdje Matt félelmeit. A titkok feltárása és a vágyak bevallása után Rhysnek és Mattnek meg kell tanulnia bízni egymásban, ha véghez akarják vinni. Ez azt jelenti, hogy újra szerelembe kell esniük - és ezúttal azonban örökre.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


https://www.facebook.com/AuthorAuroraRoseReynolds/

Aurora Rose Reynolds: Until Cobi
Cobi után
Sorozat: Until Him 3.
Várható megjelenés: 2018. november 27.

|Goodreads|

39098210Fülszöveg


Coby Mayson már akkor tudta kicsoda Hadley mikor először meglátta. Ettől függetlenül nem lesz könnyű meggyőznie őt arról hogy adjon számára egy lehetőséget. 

Hadley Emerson tudja hogy gyorsan beleszeret az olyan srácokba mint Cobi. Egy férfi aki minden alkalommal feltűnik mikor szükség van rá, de ő okosabb annál minthogy rögtön átadja neki a szívét.


Tudván hogy lehet közös jövőjük, Cobi igyekszik azt felépíteni. Mintha egy láthatatlan kötél lenne kettejük között. Ám boldogságuk nem lehet tartós egy ismeretlen veszélynek köszönhetően, mely visszarántja őket a sötétségbe.



Az írónő magyar fordításban eddig megjelent könyvei


Magyarul várható könyvei


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A képen a következők lehetnek: szöveg és túra/szabadtéri
https://www.facebook.com/MHeardAuthor/photos/a.1881219328817309/2201093686829870/?type=3&theater

Michelle Heard: The Girl In The Closet
A lány a szekrényben
Sorozat: Souther Heroes 2.
Első rész: The Ocean Between Us
Várható megjelenés: 2018. november 28.


40873548Fülszöveg

Birdie

Megmenekültem egy hihetetlen rémálomtól és kaptam egy új esélyt az élettől. Cole Trenton az első személy aki a törött múltamra is kíváncsi. De mikor végül nekiadom a szívem, egyszerűen elmegy.

A titkok sosem maradnak eltemetve, az enyémek pedig visszatérnek. Cole akkor tér vissza az életembe, mikor a legnagyobb szükségem van rá. Megmutatja hogyan legyek újra erős és hogy a szörnyek csak akkor térnek vissza ha hatalmat adok nekik. 

De a legnagyobb félelmem megmarad.
Hogyan tartsam csendbe, megbújva a lányt a szekrényben mielőtt újra elveszíteném Cole-t?

Cole

Tudtam hogy Birdie Lines más mint a többi lány de ez mégsem állított meg abban hogy beleszeressek.
Az évekig tartó távollét után hazajöttem hogy eltemessem a legjobb barátomat és megtudtam Birdie bajban van.
Ha tudtam volna szörnyű múltjáról talán nem mentem volna el. 
De valaki más háborúját vívtam míg a nő akit szeretek védtelen maradt.

De most már itt vagyok és kész vagyok Birdie démonait visszaküldeni a pokolba.



Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co