Szerzők a középpontban - Marilyn Miller | 1. nap | Könyvek és bemutatkozás

2021. január 18., hétfő



Sziasztok!

Megérkeztünk harmadik "Szerzők a középpontban" hetünkkel, ezúttal pedig Marilyn Miller írónő a vendégünk. Első bejegyzésünkben egy rövid bemutatkozást olvashattok, illetve felsoroljuk eddig megjelent könyveit! Jó szórakozást kívánunk :)


Marilyn Miller bemutatkozása

Kicsoda Marilyn Miller?
Nő, feleség, anya, író.
Az írást még gyerekkoromban kezdtem, ami addig inkább csak versekből állt. Nem volt különösebb célom vele, egyszerűen csak megnyugtatott. Egy sor, egy gondolat, ami végül eltűnt valamelyik fiókban, de mindig ott lapult arra várva, hogy egy egyszer napvilágot lásson...
Mindig is jól esett a lelkemnek, ha írhattam.
Számomra az írás szenvedély, menedék.
Évekig nem írtam. Nem tudom miért, egyszerűen nem foglalkoztam vele. Majd mikor tragédiát tragédia követett, újra papírt ragadtam. Tombolt bennem a düh, maguk alá temettek az emberi érzések. Jók és rosszak egyaránt. Ekkor született meg a Keserűen édes, az első könyvem. Ez a könyv minden tekintetben közel áll hozzám, mert a múltam elengedéséről szól. Igen, a könyvet a saját életem ihlette. Nem volt tervben kiadás, egyszerűen csak kiakartam írni, ami bennem van. Ám néhányan biztattak, hogy érdemes lenne publikálni. Megtettem. Akkor még nem tudtam, hogy életem legjobb döntését hoztam. Elindult a lavina. Majd egy évre rá megjelent a második könyvem, a Küzdj velem. Ekkor már biztos volt, hogy megtaláltam az utamat. Szerencsés vagyok, mert egyre több olvasóm, ismerősöm, barátom lett. Így a második könyvem kiadása után már tudtam, hogy nincs megállás. Menet közben megtörtént a csoda, anya lettem. Teljesen váratlanul ért a dolog, az életem újabb fordulatot vett. Született egy gyönyörű kislányom, aki készségesen hagyja, hogy írjak. Az életem kiteljesedett. Féltem, hogy hogyan lesz időm mindenre, hiszen egyszerre két álmom is teljesült. De szerencsére sikerül megosztanom a bennem lakozó két embert.
Mint ahogy említettem, kattant az agyam, és őrült mód gépelni kezdtem. Mikor elkezdtem, nem tudtam mibe vágok. Ez a világ teljesen idegen volt a számomra. Fogalmam sem volt, hogyan működik a kiadás, mitől lesz jó egy könyv. És itt nem pusztán a tartalomra gondolok. Felhasználói szinten használtam az Office-t és ennyi. Nem tudtam mitől lesz szép és egységes egy könyv. Fogalmam sem volt merre induljak meg a kiadással. Először pályázattal kezdtem, de rájöttem, hogy semmi értelme, jobb, ha a saját kezembe veszem ezt a dolgot. Így felkerestem pár kiadót, mire megtaláltam a számomra megfelelőt. Ez egy nagyon nehéz és rögös út. Több mint három éve vagyok benne a könyvvilágban, saját magam taposom az utamat. Nem könnyű. Nem tudtam, hogy mit vállalok ezzel. Álmatlan éjszakákat, mindennapos küzdelmet. De nem bántam meg, mert így teljesedett ki az életem. Szenvedélyesen maximalista vagyok. Szeretek írni, szeretem tartani az olvasóimmal a kapcsolatot. Mivel az időm ezen részét ide fordítom, ezt nyilván elveszem a családomtól. Igyekszem megtalálni az egyensúlyt, de nem könnyű. A családomat imádom, szerencsés vagyok, mert van egy szerető férjem és egy gyönyörű kislányom. Az, hogy emellett ennek a világnak a részese lehetek, megalkotja számomra a tökéletes élet illúzióját.
Romantikus-erotikus műfajban írok. Nem volt kérdés számomra, mert alapból nagyon romantikus és szentimentális nő vagyok. Ebben teljesedek ki, ebben a műfajban érzem jól magam. Szeretem megmutatni a könyveimben az érzelmek széles skáláját. Igazi érzelmi hullámvasutat teremtek. Nem eltervezett dolog, hiszen az élet is ilyen. Hol szeretünk, hol szenvedünk, hol párra találnunk, hol elhagynak minket. Az emberi érzelmekről szeretek írni, hogy kit mi hajt, mi motivál. Az erotika egy plusz fűszer a könyveimben, mivel az is az életünk velejárója. Nem lehet elválasztani a kettőt, úgy gondolom. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon telített ebben a műfajban a könyvpiac, hiszen sorra jönnek ki a jobbnál jobb könyvek. Viszont úgy gondolom, az embereknek kell a romantika. Kell egy világ, ahová szívesen visszavonulhatnak, egy világ, ahol bárkik lehetnek...
Jelenleg hét megjelent könyvem van, most szeptemberben jön a nyolcadik. Ami azért különleges, mert egyrészt közös könyv, amit Ella Steel írónővel írtam, másrészt az egyik kedvenc történetem folytatása.
Minden könyvemben szeretnék mást mutatni, mást kipróbálni, de a középpontban mindig az emberi kapcsolatok állnak, illetve olyan történetek, sorsok, amik a való életben is előfordulnak. Egyre inkább úgy érzem, hogy az már kevés egy könyv esetében, ha csak romantikus. Ha magamból indulok ki, jómagam is az olyan könyveket szeretem, amikben van műfaji keveredés. Legyen pörgős, izgalmas, fordulatokban gazdag, erotikus. Nem határolódom el semmitől, mindig azt írom, és azt is fogom írni, ami bennem van, ami kikívánkozik.
Azt mondhatom, amit rengeteg olvasóm érez a könyveimmel kapcsolatban: a Marilyn Miller könyveket az élet írja. Mi tartozik ebbe bele? Emberkereskedelem, alvilág, prostitúció, nemi erőszak. Mert az élet nem csak egy felszínes kis színes burok. Tudni kell emögé látni. Ezért van az, hogy szeretek olyan témához nyúlni, amire egyrészt az emberek kíváncsiak, másrészt keveset tudunk róla. Az embereket érdekli. Hiába durva, megbotránkoztató, mégis szélsőséges érzéseket vált ki az olvasókból. Mert miért olvasunk? Mit keresünk? Valami pluszt, amit ez élet esetleg nem ad meg nekünk. Na nem az erőszakra gondolok, hanem a könyv egyéb részleteire. Egy férfira. Egy érzésre. Érzelmekre. Emberi sorsokra. Mert az ember kíváncsi. Jómagam is, ezért is szeretek kísérletezni.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert számomra soha nem okoz problémát egy karakter bőrébe bújni. Ezért van az, hogy teljesen bele tudom élni magam az adott karakter érzéseibe, élethelyzeteibe. Máshogy nem is tudnék írni, csak ha teljesen azonosulok velük. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Írás közben, ha olyan részt írok, akkor nevetek, ha szomorú részt, akkor sírok. Amíg írok egy adott könyvet, az életem róluk szól. Velük kelek, velük fekszem. Amikor csak lehetőségem nyílik, írok. Ez lehet éjszaka, hajnal, napközben nem vagyok időfüggő ilyen téren. Kisgyerekes anyukaként szó szerint akkor írok, amikor csak tudok.
Egy írónak olvasni is kell. Nekem ez a véleményem, mert fejlődni kell. Olvasás esetemben szigorúan éjszaka. Alvásidőből áldozok be, hogy egy kicsit hódoljak ennek a szenvedélyemnek is. Kedvenc könyvem... Nehéz kérdés lenne, mert nagyon sok van. A férfi trilógia nagy kedvenc, imádom a Papírhattyút, valamint, A sötét páros trilógiát. De hogy magyart is említsek, Ella Steel. Ő nekem ír. A hajsza sorozatot imádom tőle.
Ha most megkérdeznék mi a célom?
Erre egy válaszom van. Örömet okozni. Nyilván, első körben önmagam kifejezése a cél. Felszabadítani azt, ami bennem van. És ha ez örömteli pillanatokat okoz az olvasóimnak, már nyertem. Jó azt olvasni, amikor azt írják egy könyvem elolvasása után, hogy a könyvem megváltoztatta az életüket, hogy pluszt adott, hogy átértékeltek néhány dolgot. Adni akarok magamból a világnak. Hiszem, hogy néhány sor, néhány jól megcélzott mondat, sebeket tud gyógyítani. Hiszen a szavaknak épp olyan ereje van, mint a tetteknek.

Könyvei


Kívánságlistára Kívánságlistára

E-könyv E-könyv



Kívánságlistára Kívánságlistára Kívánságlistára

Rendeld meg! Rendeld meg!



Kívánságlistára Kívánságlistára

E-könyv E-könyv



Kívánságlistára Kívánságlistára Kívánságlistára

E-könyv E-könyv Rendeld meg!


Marilyn Miller közösségi média elérhetőségei

Facebook Moly.hu Instagram

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok Barátaim, Puskás Juditnak hívnak Budapestről, Magyarországról Szakmailag sebész orvos vagyok, 52 éves vagyok, kérem figyelmesen olvassa el a valós életem tanúságait, hogyan állítottam vissza egykori szerelmemet két napon belül gyertyák megosztása után. ima, jó szándékom van itt megosztani a jó hírt Tudd, hogy ez az információ segít valakinek, aki most olvassa, meggyógyítani a megtört szívet, és két napon belül helyreállítani az elveszett szerelem kapcsolatát. Lehet, hogy az én tartózkodásom is hasonló, már évek óta házas voltam Áronnal, a múlt hónapban szakított velem, mindent megtettem, hogy újra szeressen, de hiábavaló volt minden, amit tettem, szerettem volna, ha visszajön. mert volt két közös gyerekünk és annyira szeretem, hogy nem bírom nélküle, mindent megkérdeztem tőle, megígértem, de nem volt hajlandó. Elmagyaráztam a problémámat a munkatársamnak, ő a legjobb barátom, és azt tanácsolta, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Drigbinovia Szerelmi varázslattal, ez az egyetlen, ami segíthet, de én az a fajta vagyok, aki soha nem hisz abban, hogy létezik szerelmi varázslat. működhet, nem volt más választásom, mint megpróbálni, küldtem egy üzenetet doctorigbinovia93@gmail.com Email és whatsapp +12162022709 és viber +12066713285. Drigbinovia azt mondta, segíthet visszaszerezni a férjemet, hogy ne aggódjak, hogy minden rendben lesz három munkanap előtt, gondosan követtem minden utasítását, hogy mit tegyek a házamban egy szerelmi varázslat ima közben. az éjszaka. Drigbinovia sugárzott egy varázslatrészletet a szerelemről, és meglepő módon , A második nap 05:00 körül volt. hogy bocsánatot kérjen tőlem, és azt mondta, hogy haza fog jönni, hogy hiányzik neki a családja, annyira izgatott volt, hogy visszafogadtam. Drigbinovia a legjobb módja annak, hogy megmentse a házasságát, csak meg kell próbálnia?

    VálaszTörlés

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co