Értékelés - Carrie Cooper: A szemtanú

2018. augusztus 19., vasárnap



Sziasztok!

Magyaros Augusztus témahónapunk alkalmából Coeur Carrie Cooper: A szemtanú könyvét olvasta el.
Ezután a könyv után, elég lesz  Carrie Cooper nevét látnom egy könyvborítón ahhoz, hogy levegyem a polcról és azonnal olvasni kezdjem. A neve= a minőséggel. - Coeur


Fülszöveg

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.

Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.




Nagyon örülök, hogy ezt a könyvet kiválasztottam a magyar írók listájáról, mert így újabb kedvenc szerzőm született. Ez volt az első, de biztosan nem az utolsó olvasmányom az írónőtől. Ezután a könyv után, elég lesz  Carrie Cooper nevét látnom egy könyvborítón ahhoz, hogy levegyem a polcról és azonnal olvasni kezdjem. A neve= a minőséggel. Sajnos, ha jól láttam, mert persze rögtön utána néztem, ezen a könyvön kívül még csak egy könyve jelent meg: Ügynök tűsarkúban címmel, ami azonnal fel is került a kívánságlistámra.

De lássuk csak, miért is tetszett annyira A szemtanút! Még a tizedik oldalig sem kell eljutni a könyv olvasásában, hogy rögtön belecsöppenjünk az események sűrűjébe, hogy aztán csak néha engedje meg az írónő, hogy levegőért  a felszínre bukhassunk. Sodró lendületű, izgalmas, kiszámíthatatlan  történet!
A történet főszereplője, Lili a szürke minden napokat szeretné felrázni egy kis világ körüli utazással. Vágyik egy kis kalandra. Hát kalandból kijut neki bőven, de nem úgy ahogy elképzelte! És bár az élet nem mindennapi megpróbáltatásokkal állítja szembe, ő ettől csak erősebb lesz. Karakán viselkedése, talpraesettsége, szarkasztikus humora irigylésre méltó. De mellette elég bátor ahhoz, hogy ösztöneire hagyatkozzon és megélje a szenvedélyét, bármi is legyen érte az ár.
Persze a férfiak sem hiányozhatnak ahhoz, hogy igazi romantikus krimi kerekedjék a történetből. De hát ki lesz a befutó? Zac, a dögös, bosszúszomjas ügynök vagy társa John, aki érzőszívű és kevésbé forrófejű esetleg Nikosz, a maffiavezér, akinek karizmatikus bűvköréből nem sikerül kivonnia magát? Lehet ennek jó vége?! Olvasd el, nem fogod megbánni!! 

Sajnos mindig elkövetem olvasás közben azt a hibát, hogy csak élvezem a könyvet és nem gondolok a blogger énemre. Így bár rengeteg ütős, humoros mondatot tartalmaz a könyv, nem fogok tudni idézni egyet sem. Nektek kell magatoknak felfedezni őket! 
Én bizton állíthatom, hogy aki belekezd A szemtanú olvasásába  az egy izgalmas, fordulatokban gazdag, egyedi humorral fűszerezett , finom erotikával átszőtt történettel gazdagodik!

Értékelés: 5/5

Köszöntem
Coeur

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co